De ce să apelezi la brokeraj

De ce să apelezi la brokeraj?

De ce să apelezi la brokeraj? Ca să înțelegi mai bine, hai să îți explic ce presupune brokerajul și ce anume face un broker.

Companiile de brokeraj există pentru a-și ajuta clienții să facă tranzacții profitabile, reunind cumpărători și vânzători la cel mai bun preț posibil pentru fiecare.

Pe piața financiară, mai multe tipuri diferite de firme de brokeraj oferă o gamă largă de produse și servicii.

Un broker este o persoană fizică sau o firmă care acționează ca intermediar între un investitor și o bursă de valori mobiliare.

Un broker se poate referi și la rolul unei firme atunci când acționează ca agent pentru un client și percepe clientului un comision pentru serviciile sale. În activitatea sa, brokerul trebuie să dispună de multiple abilități:

– trebuie să fie un expert în comunicare;

– trebuie să stăpânească excelent marketingul;

– trebuie să fie un maestru al negocierilor;

– trebuie să gestioneze magistral timpul;

– trebuie să se poată adapta rapid la instrumente și tehnologii noi și diferite;

– trebuie să poată personaliza totul în funcție de clienții săi.

Nu, nu e ușor, și un broker cu experiență este valoros pentru orice afacere.

De ce brokeraj?

Pentru că informațiile nu sunt transparente și nici complete. Prin urmare, cumpărătorii nu știu întotdeauna cine sunt vânzătorii și care dintre aceștia oferă cel mai bun preț. La fel, vânzătorii sunt în aceeași poziție. Aici intervine brokerajul pentru a-și ajuta clienții, punându-i în legătură pentru ca de ambele părți să existe avantaj.

O companie de brokeraj pune la dispoziție și servicii high-touch, iar brokerul va gestiona toate deciziile de investiții și va oferi consiliere și asistență continuă.

Abilitățile pe care le-am dobândit de-a lungul timpului mă girează în acest moment să îți pot oferi servicii de consultanță astfel încât să alegi un broker sigur și eficient.

Distribuie gratuit prietenilor informație interesantă și de interes pentru a-i ajuta și urmărește-ne pe rețelele de socializare ca să rămâi la curent!

Servicii de publicitate - Reclama ta aici
Shopping Cart
Scroll to Top