DESPRE

RK EVOLUTION este brandul românesc, dezvoltat de Roberto Kuzmanovic, care îți pune la dispoziție soluții eficiente și complete pentru planificarea și dezvoltarea ta profesională și personală!

Ajutăm la evoluția artiștilor, antreprenorilor, business-urilor și industriilor prin intermediul dezvoltării profesioniste a resurselor eficiente și durabile în timp.

Prestăm cu ajutorul specialiștilor și prin intermediul instrumentelor calificate activități de management, marketing și comunicare on-line și off-line.

Oferim servicii calitative pentru realizarea diferitelor forme de conținut (print, audio, foto, video) adaptate mediilor digital, radio, TV, print & outdoor.

Contribuim la îndeplinirea scopului clientului cu soluții complete și aplicabile pentru crearea și promovarea identității de brand, realizarea și editarea conținutului tipografic sau digital, reclamă și publicitate pentru produse / servicii, creare, administrare și dezvoltare canale de vânzare & comunicare interne sau externe.

Prestăm activități de redactare, editare, îmbunătățire texte, copywriting, servicii de fotografiere, design, webdesign, optimizare și dezvoltare pagini web și pagini / conturi de rețele sociale, promovăm și oferim publicitate pentru produse și servicii, analizăm, planificăm și dezvoltăm strategii și consultanță pentru creșterea afacerilor.

De asemenea, ne aducem aportul la dezvoltarea personală și profesională a clienților noștri prin intermediul resurselor proprii destinate informării și educației, precum: cărți, reviste, cursuri, consultanță, ghiduri, agende, website & blog și canale de comunicare.

RK Evolution vrea să însemne o echipă puternică consolidată din parteneri, colaboratori și antreprenori calificați în domeniile lor de activitate care au la bază valori și principii comune.

Salută-ne!

EXPERIENȚĂ

Oameni cu peste 10 ani experiență în domeniile marketing, comunicare și management

CALITATE

Sute de produse și servicii concepute și realizate la calitate, fapt care ne recomandă clienților

EFICIENȚĂ

Mii de oameni care au recomandat natural brandurile de care ne-am îngrijit de-a lungul vremii

REZULTATE

Sute de mii de oameni care s-au bucurat de ideile, informațiile și mesajele noastre în fiecare zi!

"Colaborez cu Roberto Kuzmanovic de câteva luni pentru dezvoltarea secțiunii de blog. Din primele momente am simțit că am luat contact cu un profesionist și m-am bucurat să văd că am găsit un om disciplinat și punctual în relația de afaceri. Cu toată încrederea îi recomand serviciile!"
Moshe Studio
Andrei Octav
Moshe Studio
Shopping Cart
Scroll to Top