EvoPUBLISHING

HOUSE of Publishing

Evoluăm împreună cu ajutorul cărților!

PUBLICARE

Îți edităm, pregătim și publicăm produsele, fie ele cărți, cursuri, agende, compendii, ghiduri, antologii, ziare sau reviste

PRODUCȚIE

Îți asigurăm tirajul sau stocul necesar, prin tipar offset, digital, tipărim, printăm, inscripționăm, facem și vrăji încât să ai un produs magic

DISTRIBUȚIE

Expunem produsul tău pe rafturi digitale și fizice, astfel încât potențialul client să poată ajunge ușor la el și să îl cumpere de oriunde

PROMOVARE

Te ajutăm să generezi impact și să audă lumea de tine, de produsul tău, să știe cum poate interacționa cu tine sau ce beneficii le oferă produsul

CÂȘTIGURI

Fiecare vânzare îți asigură și câștigurile binemeritate! Și nu ne referim doar la produsele tale! Te recompensăm și dacă ne recomanzi servicii altora

La RK EvoPublishing punem înalta calitate pe primul loc. Obiectivul nostru este acela de a oferi servicii profesioniste de editare, publicare și promovare astfel încât autorii de carte să beneficieze de satisfacție și succes, iar manuscrisele să reprezinte creații valoroase care să ajungă în bibliotecile cititorilor.

Maximizează potențialul cărții tale cu EvoPublishing!

Suntem aici pentru a-ți transforma manuscrisul într-o publicație valoroasă. Acoperim întreaga gamă de servicii editoriale pentru ca autorii să beneficieze de editare premium, iar în acest sens folosim redactori, tehnoredactori, corectori, graficieni, copywriteri cu experiență în domeniul editorial. 

Ne asigurăm că fiecare serviciu este „pe mâna” omului potrivit, cu suficientă practică anterioară.

Ne asigurăm că ai parte de:

Calitate superioară garantată 100%
Promptitudine și comunicare 100%
Confidențialitatea și siguranța 100%
Suport și consiliere 100%
Simplitatea procesului de publicare 100%

Servicii editoriale oferite de RK EvoPublishing

O carte are menirea de a fi citită!

 

Promovarea cărții este esențială pentru ca aceasta să ajungă la cititori. EvoPublishing folosește în acest sens oameni certificați în marketing, comunicare și copywriting pentru ca promovarea să fie una de succes.

Suntem gata să vă ajutăm să vă perfecționați proiectele literare, academice sau jurnalistice! Începe prin a ne contacta și a ne trimite manuscrisul!

Editorii noștri vor corecta erorile de ortografie, gramatică și de punctuație. Aceștia vor îmbunătăți, de asemenea, fluxul lucrării dvs., vor elimina orice propoziții sau formulări incomode și se vor asigura că scrierea este clară și concisă.

Publică rapid și lasă-ți cartea să călătorească!

 

Știm că publicarea unei cărți nu reprezintă un task și atât pentru un autor, ci adesea are semnificația împlinirii unui vis, a materializării unei dorințe sau atingerii unui obiectiv important. 

Noi ne dorim ca fiecare autor să aibă parte de transformarea visului în realitate, iar publicațiile să fie unele valoroase pentru cititori. Acordăm atenție maximă fiecărui manuscris, ne ocupăm cu seriozitate și profesionalism de fiecare detaliu, asigurăm publicarea cărții și promovarea ei ulterioară.

Te așteptăm la EvoPublishing! Acordă-i cărții tale șansa de a fi citită!

Publică-ți cartea în format tipărit, audio sau electronic!

 1. Asigură-te că manuscrisul și alte documente pe care vrei să ni le trimiți sunt complete (nu lipsesc capitole, imagini, prezentări, CV etc.);
 2. Trimite-ne pe email: editura@rkevolution.ro manuscrisul și alte documente în format editabil (.doc, .docx);
 3. Specifică-ne pe email tot ce dorești să știm despre preferințele tale privind publicarea;
 4. Manuscrisul va fi analizat în câteva zile de către specialiști, timp în care vei solicita de mai jos oferta noastră;
 5. Achiți serviciile editoriale, semnezi contractul și începe procesul de editare;
 6. Se alocă ISBN și se publică manuscrisul editat;
 7. Se rețin 15 exemplare din cartea tipărită (dacă s-a optat pentru o astfel de editare) pentru depozit legal și arhivarea titlului în editură;
 8. Se distribuie cartea în librăria editurii, dar și în librăriile partenerilor noștri;
 9. Se lansează cartea!
 10. Evoluăm împreună cu ajutorul cărților!

Începe publicarea acum! Vrem să cunoaștem viitorul autor de casă. Trimite manuscrisul, solicită ofertă și te vom contacta să îți prezentăm cele mai bune soluții pentru a-ți îndeplini obiectivul! APASĂ AICI pentru a completa formularul de mai jos.

Întrebări frecvente

RK EvoPublishing nu limitează autorii în a publica orice formă de operă, lucrare sau tipizate, astfel că deși predominant editura se adresează autorilor de cărți, procesul de pregătire a altor tipuri de produse e același.

De asemenea, editura este independentă, astfel că, nu cenzurează în vreun fel libertatea de exprimare, autorul fiind responsabil de punctele sale de vedere, atâta timp cât sunt respectate legile în vigoare de pe teritoriul României.

Sunt acceptate inclusiv antologii, reviste, compendii, agende și variate periodice.

Printr-un manuscris prezentabil autorul urmărește să ajute la formarea unei primei impresii pozitive despre opera sa, iar pentru asta ne raportăm la respectarea unui minimum de reguli și norme de redactare, respectiv aranjare în pagină a unui text.

Aceste recomandări de formatare a unui manuscris îmbunătățesc și grăbesc procesul de evaluare. Te rugăm să citești cu atenție instrucțiunile de mai jos!

 • Asigură-te că manuscrisul este complet, într-un singur fișier, în format Word (.doc sau .docx);
 • Alte texte necesare, precum cuvânt înainte, prefață, postfață, o (auto)biografie a autorului, mulțumiri, prezentare a cărții se vor trimite în același document în care se află manuscrisul;
 • Mențiunile / indicațiile speciale vor fi specificate în email, nu în fișierul care conține cele de mai sus;
 • Manuscrisul va fi redactat cu font Times New Roman, mărimea 12, spațiere 1,15, margini de 2,5 cm, antet și subsol de 1,25, aliniere JUSTIFY;
 • Titlurile (capitolelor/subcapitolelor/secțiunilor/părților/poeziilor) se vor evidenția prin font TNR 14, Bold (îngroșat);
 • Alineatele se vor pune cu TAB, nicidecum cu tasta Space;
 • În cazul în care sunt folosite citate, acestea vor fi marcate corespunzător, prin ghilimele deschise și închise (nu prin virgule);
 • Pentru crearea de liste se va folosi BULLETS, NUMBERING sau MULTILEVEL LIST, după caz;
 • Graficele, ilustraţiile, capturile de ecran, tabelele să fie clare, minim 300 DPI și așezate corespunzător în pagină;
 • Dacă manuscrisul are în componenţa sa tabele, acestea trebuie realizate folosind opţiunea TABLE → INSERT TABLE;
 • Dacă manuscrisul conține note (de subsol sau de final), acestea vor fi introduse cu ajutorul INSERT FOOTNOTE (nicidecum nu vor fi numerotate manual);
 • Paragrafele noi se marchează prin tasta ENTER;
 • După semnele de punctuație există un singur spațiu care se pune cu tasta SPACE;
 • După liniile de dialog se inserează în mod obligatoriu spațiu cu tasta SPACE;
 • Înainte de a trece la un capitol nou se va folosi combinația de taste CTRL+ENTER.

Analiza manuscrisului este gratuită, efectuată cu promptitudine, iar un timp estimat este de maximum 7 zile.

În cazul în care durează mai mult datorită complexității manuscrisului, vă vom notifica. După caz, poate dura și o lună.

Tratăm cu prioritate și importanță manuscrisul dvs. În medie, aproximativ 2 săptămâni, ținând seama că în procesul de editare colaborează mai mulți specialiști.

Merită menționat faptul că fiecare proces de editare poate fi diferit, chiar dacă procedurile editurii sunt standardizate, așadar timpul de execuție a acestui proces se poate mări în funcție de obiectivele comune, de mărimea documentului etc. și poate ajunge până la o lună sau chiar mai mult (dacă se editează spre exemplu și variantă de carte audio).

Autorul poate opta pentru distribuție proprie sau pentru distribuiție prin intermediul editurii.

În cazul în care optați pentru distribuția prin intermediul editurii, aceasta va asigura expunerea cărții în cele mai facile locații, după cum urmează: opera, indiferent de formatul acesteia, va fi expusă în librăria RK Evolution sau retaileri precum eMag, platforme precum Google Cărți, fără a ne limita la distribuții moderne, precum Facebook Shop sau distribuție clasică în librării fizice.

Lista completă cu distribuitorii va fi prezentată individual, deoarece aceasta poate fi personalizată în funcție de tipul de publicare. 

Aceste servicii sunt ofertate de către editură doar după analiza manuscrisului și după stabilirea obiectivelor împreună cu autorul.

De exemplu, dacă opera autorului nu se dorește a fi tradusă, nu se va achiziționa acest serviciu și nu va fi ofertat.

Toate serviciile oferite de EvoPublishing sunt oferite la standarde înalte în ceea ce privește calitatea lor. Necesarul prestării serviciilor este demonstrabil.

Cu toate acestea, dacă un manuscris are greșeli sau nu are diacritice, iar autorul refuză oferta serviciilor de inserare diacritice, de corectură etc. pe motive diverse, precum „îmi corectez singur / am un prieten care are un soft” – editura își rezervă dreptul de a refuza publicarea.

Mai concret, autorul are datoria morală să prezinte editurii manuscrisul în cea mai bună variantă a sa, iar dacă după prezentare se constată că e nevoie de corectură, de tehnoredactare etc. este evident faptul că autorul nu excelează în prestarea acestor servicii și este necesară intervenția noastră pentru a realiza un produs de calitate.

În ambele situații, procedura este simplă, la fel ca în cazul editării sau tipăririi inițiale.

Se analizează manuscrisul și se editează în condiții normale, urmând să se obțină BT-ul (Bun de Tipar).

Excepție fac doar acele opere care se află sub egida altor contracte prin care îi este interzisă autorului republicarea.

Într-un mod echilibrat. Se recomandă ca autorul, având manuscrisul, să îi comunice editorului toate obiectivele, preferințele și materialele necesare editării cărții.

Editorul va ține cont de toate preferințele autorului și, printre altele, va avea rolul de a se asigura că aceste preferințe pot duce la îndeplinirea obiectivelor sau dimpotrivă, nu corespund cu standardele de calitate a produsului, ori duc către realizarea incorectă a produsului, urmând a ghida și coordona în parametri optimi procesul de editare.

Cu toate acestea, dacă autorul nu este de acord, din motive subiective, procesul de editare riscă să fie anulat.

Atâta timp cât scriitorul apelează la expertiza editorului, este normal ca editorul să aibă un cuvând decisiv.

Exemple: Autorul vrea neapărat o fotografie care să constituie coperta cărții, editorul va ține cont de această dorință. Însă dacă fotografia încalcă drepturi de autor, ori este deteriorată imaginea acesteia, editorul va propune și impune altă grafică pentru realizarea coperții. Dacă autorul îndrăgește un font anume care poate fi utilizat în tehnoredactare, acesta va fi folosit. Dacă autorul riscă să afecteze lizibilitatea cărții prin multitudinea de fonturi, editorul nu va permite acest lucru.

 • Autorul propune opera spre analiză;
 • Se stabilesc obiectivele de comun acord;
 • Editorul revine cu oferta finală, contractul și restul de informații;
 • Se prestează serviciile de editare;
 • Se prezintă autorului varianta pre-finală pentru acordul publicării;
 • Editura înaintează BT-ul spre tipărire, respectiv publică;
 • Cartea apare la termenul stabilit în editură, ulterior în librării;
 • Editura lansează cartea prin intermediul mediilor sale;
 • Autorul poate opta pentru promovarea numelui său și / sau a cărții.

Editura este transparentă față de autorii săi și, dacă există întrebări la care nu am prevăzut un răspuns, contactează-ne, iar noi îți oferim toate informațiile de care ai nevoie!

În continuare prezentăm succint și alte informații pe care e bine să le știi de la început, întocmai pentru a te asigura că abordezi în mod corect obiectivele publicării cărții.

Publicarea unei cărți, respectiv distribuția, lansarea ori promovarea acesteia sunt etape esențiale în vânzarea ei, însă acestea nu o garantează și nu trebuie confundate.

Așteptările nerealiste de la editură nu fac dintr-o carte un bestseller. În România publicul de carte e mai restrâns, iar piața de carte se raportează tot mai des la tendințe străine, astfel că și editura noastră este nevoită să se adapteze și nu va promite sponsorizarea unui nume necunoscut în așteptarea ireală a celebrității și marelui succes.

Autorul este indicat să înțeleagă că investește în publicarea unei cărți, adică în realizarea corectă a unui produs, apelând la experiența, resursele și serviciile editurii, iar felul în care autorul intenționează să își managerieze investiția, respectiv rezultatul investiției, îl privește.

Editura ajută autorii pentru o manageriere cât mai optimă și se asigură că le pune la dispoziție toate instrumentele necesare pentru ca autorul să poată vinde.

PASUL I

TRIMITE MANUSCRIS

✓ Scrie-ne un email în care trimiți editurii manuscrisul.

editura@rkevolution.ro

În acest email mai poți supune atenției o scrisoare de intenție, o prezentare de autor sau CV literar, dar și alte informații pe care le consideri relevante.

Tot conținutul emailului va fi tratat cu confidențialitate și în siguranță.

PASUL II

SOLICITĂ OFERTA ACUM

Lasă-ne numărul tău de telefon pentru a te discuta în vederea publicării cărții. Te vom cunoaște și îți vom prezenta oferta!

PASUL III

TRIMITE COMANDĂ

După ce ai urmat primii pași, ne vei trimite comanda de a începe publicarea cărții.

La pasul II ți se vor prezenta în mod automat oferta generală și modul de publicare. Oferta o vei analiza cu atenție și apoi o vei personaliza după nevoile tale.

Pe baza comenzii se vor constitui contractul și factura. Felicitări!

REVISTA

Descoperă noutățile editurii din revista cultural-artistică Vox Authors și rămâi la curent

PROMOVARE

Toți autorii trebuie să învețe să își facă publicitate și reclamă pentru a-și promova masiv cărțile

LIBRĂRIE

Descoperă toate cărțile disponibile în librăria editurii noastre și cumpără ce îți place

AUTORI

Cunoaște și alți autori ai editurii noastre care au ales să își aducă la lumină operele

Shopping Cart