Epilarea definitivă la bărbați

Epilarea definitivă la bărbați este în vogă

Epilarea definitivă la bărbați este în vogă, deși încă există persoane care pot avea prejudecăți despre asta.

Spuneam în articolele precedente că unii oameni încă obișnuiesc să fie contra parcă oricărei forme de îngrijire, respectiv înfrumusețare ale bărbatului. De fapt, îndeosebi e vorba de o rezistență la schimbare și de promovarea unor aspecte ce țin – teoretic – de masculinitatea bărbatului.

Iar în altă ordine de idei, ne-am propus să ajutăm tinerii tinerilor care doresc să ia în considerare epilarea definitivă să se inițieze, explicându-le de ce este recomandat un astfel de tratament.

Datorită beneficiilor oferite pe termen lung epilarea cu laser este în vogă și pentru bărbați. Dacă unele dintre aspecte fine ale pielii prietenilor sau colegilor tăi arată mult mai bine… gândește-te că acolo s-a folosit epilarea cu laser!

Epilarea definitivă la bărbați

În cele ce urmează, presupunând că nu mai e loc de dubii:

-Vom încerca să te ghidăm pas cu pas pentru epilarea definitivă.

Fiind vorba de o epilare cu laser care necesită intervenția specialiștilor, trebuie să ai în vedere o programare la clinică.

De asemenea, trebuie să prevezi faptul că vor urma mai multe ședințe, după caz, astfel că e recomandat să îți rezervi timp și în agenda personală!

Vei discuta cu specialiștii de la clinică despre așteptările tale, despre protocolul potrivit pentru tipul tău de piele și alte informații relevante, înainte de prima ședință.

Prima ședință de epilare definitivă la bărbați

Înainte de prima ședință de epilare definitivă la bărbați trebuie să se țină cont de câteva aspecte:

  • Sensibilitatea pielii diferă de la om la om;
  • Mai bine să întrebi decât să riști.

Cu alte cuvinte, ar fi indicat înainte de tratament să nu expui la soare pielea sau să folosești variate creme, unguente, autobronzante, respectiv să te epilezi acasă.

Cel mai potrivit ar fi ca în jur de trei zile să păstrezi pielea cât se poate de curată. Astfel te asiguri că nu o expui niciunui risc.

Ce mai trebuie să știi despre epilarea definitivă la bărbați!

Specialiștii își dau interesul ca fiecare să se simtă cât mai comod în timpul tratamentelor. Astfel că nu doare și nu există niciun pericol, atâta vreme cât indicațiile specialiștilor sunt luate în serios!

Rezultatele încep să își facă apariția încă de la prima ședință, dar pot fi influențate în funcție de tipul pielii și al firului de păr, așadar așteptările trebuie să fie realiste!

Un ultim aspect este acela că pentru epilarea definitivă cu laser nu trebuie să cheltui o avere!

Aparent, orice tehnologie inovatoare este considerată scumpă și oamenii preferă să renunțe la idee. De fapt, eliminând părul nedorit, costurile totale trebuie privite ca pe o investiție în frumusețea ta!

Și, dincolo de oferte sau reduceri cu care ești întâmpinat, se poate face un calcul simplu (pentru comparație). Între costurile pentru epilare prin tehnici convenționale și epilare cu laser!

Epilarea definitivă la bărbați, de exemplu pentru o ședință în zona facială, costă în jur de 100 lei. Pe termen lung, aparatele de ras și necesarul pentru bărbierit te vor costa mult mai mult. Iar rezultatele nu sunt durabile!

Așadar, s-ar putea să ieși în câștig și mai mult ca sigur că nu doar prețul te va avantaja! Spre exemplu, o ședință pentru mustață durează cca. cinci minute!

Distribuie gratuit prietenilor informație interesantă și de interes pentru a-i ajuta și urmărește-ne pe rețelele de socializare ca să rămâi la curent!

Servicii de publicitate - Reclama ta aici
Shopping Cart
Scroll to Top