ghid despre frumusețe

Ghid practic pentru strălucirea frumuseții tale

Propunem un scurt ghid despre frumusețe, dar practic pentru strălucirea aspectului tău! Ponturi simple și rapide. Investește smart în corpul tău!

Trebuie să recunoaștem că internetul și revistele dedicate sunt pline de recomandări și sfaturi pentru înfrumusețare. Mai mult sau mai puțin eficiente, cele mai multe dintre sugestii și-au pierdut elementul de noutate.

Astfel că, nu putem promite sfaturi inovatoare, dar putem să te inspirăm cu ponturi abordate într-o variantă mai rațională! De asemenea, mai putem să îți prezentăm câteva tehnologii moderne cu ajutorul cărora să scoți în evidență frumusețea ta naturală!

Aspect îngrijit versus perfecțiune

Probabil că orice femeie a tânjit la un moment dat după perfecțiune. Chiar dacă, în mod conștient, știa că aceasta nu este tangibilă pe termen lung. Un contur perfect / simetric al buzelor, o piele netedă sau o coafură ca în filme… și totuși o mie de oameni vor avea o mie de păreri diferite.

De aceea, este de apreciat un aspect mai cu seamă îngrijit în pofida perfecțiunii care te supune riscului de a cădea în extreme.

Produsele „miraculoase” care ajung să facă parte din rutina ta zilnică pot fi costisitoare. Și adesea se pot aduna prea multe care combinate pot dăuna corpului.

Îngrijirea pielii – ghid despre frumusețe

Un prim pont devine așadar îngrijirea constantă a pielii (ca un obicei sănătos). Iar hidratarea, respectiv curățirea cu apă și – eventual – utilizarea unor produse simple, ar aduce rezultatele așteptate. Sigur că, dacă dorești să investești eficient în aspectul pielii – ai putea încerca un peeling chimic. Dar nu trebuie să exagerezi cu tot felul de creme și produse care diminuează frumusețea naturală! Mai bine apelezi la specialiști!

Atenția la detalii pentru strălucirea frumuseții tale

Curățirea dinților, pilirea unghiilor, tăierea cuticulelor, epilatul, pieptănatul (fără a fi agresiv și fără a prinde foarte des părul în coadă). Hainele și lenjeriile curate sunt alte detalii mici care, pe termen lung, pot influența aspectul tău!

Frumusețea vine din interior!

Un corp care nu este supus extenuării, ori unei alimentații dăunătoare, căruia i se oferă condiție fizică și mentală, respectiv este energizat, vitaminizat – nu doar că este sănătos. Însă este predispus să exteriorizeze frumusețea ta interioară!

Protejează-ți frumusețea!

Nu supune corpul și tenul la frig, raze de soare puternice, la stres sau alți factori care pot afecta viața. De asemenea, nu exagera cu machiajul și, cel mai important, nu uita să te demachiezi. Epilarea repetată poate fi obositoare pe termen lung. Uneori riști să apară iritații puternice sau tăieturi care se soldează cu cicatrici. Epilarea definitivă ar putea fi o alternativă!

Prima parte a acestui ghid a avut un rol introductiv menit să-ți reamintească anumite detalii care pot fi neglijate. Citește partea a doua și descoperă mai multe sfaturi despre cum poți avea grijă de frumusețea ta!

Distribuie gratuit prietenilor informație interesantă și de interes pentru a-i ajuta și urmărește-ne pe rețelele de socializare ca să rămâi la curent!

Servicii de publicitate - Reclama ta aici
Shopping Cart
Scroll to Top