ROBERTO KUZMANOVIC

antreprenor

Roberto Kuzmanovic, antreprenorul

Roberto Kuzmanovic este calificat în managementul afacerilor și certificat internațional în marketing, respectiv copywriting.

Din 2010 își aduce aportul în industriile de publicitate & marketing, respectiv mass-media. A dezvoltat și coordonat proiecte on-line, respectiv strategii de comunicare și de vânzare în calitate de manager sau de editor și nu numai.

Înțelepciunea, etica, viziunea, modestia, creativitatea, integritatea, angajamentul sunt valori magistrale care-l definesc și cu ajutorul cărora a asimilat experiență și s-a dezvoltat profesional.

Roberto Kuzmanovic, antreprenorul
Roberto Kuzmanovic, antreprenorul
Roberto Kuzmanovic, antreprenorul
Roberto Kuzmanovic, antreprenorul
Roberto Kuzmanovic, antreprenorul
Roberto Kuzmanovic, antreprenorul

Un artist român complet, orientat spre ascensiune

Experiența sa în comunicare antreprenorială și pasiunea pentru artă, respectiv cultură îți poate ajuta compania să demarezi strategii eficiente, de marketing și management digital, implementate în mod creativ, astfel încât cifrele tale să fie în creștere pe termen lung!

Ia legătura cu el dacă vrei să faci diferența în piață!

ÎN PREZENT

Până în prezent, pentru B2B, B2C sau B2E, a coordonat și contribuit la dezvoltarea a numeroase campanii de promovare și comunicare, dar și a multiple strategii și proiecte implementate pentru îmbunătățirea produselor / serviciilor. În spirit antreprenorial a fondat și dezvoltat, timp de mai bine de 14 ani, proiecte profesionale și personale online. Astfel are capacitatea să se adapteze la condiții de lucru diverse, în echipă sau individuale.
Brandul RK Evolution, dezvoltat în cadrul companiei sale, unește o mare parte dintre toate aceste proiecte. În paralel, reprezintă și alte branduri în variate industrii (tehnologie, construcții, beauty etc.).

De ce să lucrezi împreună cu Roberto Kuzmanovic?

Deși principala sa activitate profesională a fost, este și va rămâne comunicarea scrisă, experiența variată îl califică să își îndeplinească obiectivul de a aduce un plus de valoare companiei pe care o reprezentați, prin orice mijloc posibil. Contactează-l acum!

Roberto Kuzmanovic

Un story

De la mIrc la TikTok internetul a fost într-o continuă schimbare, iar nevoia de a ne adapta pentru a dezvolta produse și servicii în mediul online a fost decisivă.

De la dificultatea de a convinge potențialii clienți să își expună afacerile pe internet pentru a nu falimenta, la cerințele exigente pe care acum aceștia le pretind, parcă a trecut o veșnicie și totuși, mi-amintesc de parcă a fost ieri.

Acestea sunt doar câteva aspecte care ar descuraja un începător să exceleze în a profesa, preferând pesemne să-și lase viitorul profesional în mâna altcuiva. Și e de înțeles. Totuși, începători „profesioniști”… au existat mereu. Vechimea își spune cuvântul!

De atunci și până acum au rezistat doar cei care au iubit cu adevărat marketing-ul și au ținut cu dinții de valori esențiale după care s-au ghidat în cariera profesională. Nu celebritatea, nici banii făcuți rapid, ci perseverența!

Progresul este cheia succesului său. Afacerea dumneavoastră poate avea avantajul de a avea alături o astfel de resursă umană.
Circulă o vorbă: „dacă n-ai un specialist să-ți cumperi!”

Spuneți-mi content writer, web designer sau developer, manager de marketing sau scriitor, spuneți-mi cum vreți. Tot un om al cuvintelor, realizate în mod creativ și transmise în mod smart voi rămâne.

Pentru că, de la apariția tiparului încoace au apărut noi și noi specializări. Dar esența a rămas aceeași. Iar o companie știe că se îndreaptă spre apogeul său atunci când nu mai apelează la specialiști, ci îi ține aproape!

PROIECTE DE SUFLET

Descoperă mai multe despre serviciile sau produsele dezvoltate de către Roberto KUZMANOVIC în cadrul proiectelor sale.

EVOPUBLISHING

Este editura prin intermediul căreia îți poți publica o carte sau diverse periodice

EVOX

Este revista cultural-artistică menită să susțină dezvoltarea personală și profesională

CĂRȚI

Este modalitatea preferată prin care autorul ajunge la public într-o manieră elegantă

EVOMEDIA

Este agenția de marketing orientată spre soluții optime menite să dezvolte afacerile

SCURT ISTORIC

Roberto KUZMANOVIC a debutat ca scriitor, publicist și promoter cultural. Autor de poezie, publicistică, proză scurtă și lungă, prezent în diverse reviste, antologii și publicații on-line și / sau tipărite, unde a mai semnat nenumărate texte de opinii, schițe umoristice, editoriale, articole, recenzii literare, comunicate de presă, știri și interviuri.

A fondat mai multe platforme editoriale și literare, din care amintim  Bibliocarti.com, reviste culturale, precum revista cultural-artistică Vox Authors, sub egida căreia a editat antologia de proză scurtă și poezie “Ad Infinitum”, a editat diverse cărți ale mai multor autori români debutanți sau cu vaste biografii în palmares.

Și a promis că nu se va opri aici, promisiune devenită certitudine.

CONTACT

Urmărește-l în social media sau ia legătura cu el!

Presă, periodice și publicații

Numele său a apărut de-a lungul vremii în diferite publicații, periodice și antologii, precum „Ioana”, 2018, „Cărticica practică”, 2018, „ITACA”, 2016, „Frumoasă toamnă bogată”, 2016, „Roua dimineții senine”, 2016, „Conviețuiri”, 2016, „EVOX” sau reviste precum OLTART, 2019, „Convorbiri literar-artistice”, „Arena Literară”, 2017, „ChickLitMagazine”, 2016,  ZevzeciPeVeci, 2016, Bookblog, 2013, „Revista Contact Internaţional”, 2012, fără însă a se limita la ziare locale, website-uri, blog-uri sau cărți. Cu toate acestea, nu consideră expunerea personală ca fiind o aspirație spre celebritate, ci doar o necesitate ocazională.

Roberto Kuzmanovic

OPINII ȘI REFERINȚE

„Mi-a plăcut să zic încă de la început că mă învaţă neologisme dintr-o limbă moartă. Aşa l-am simţit – având un limbaj cifrat ce ascunde sensuri, drumuri şi trăiri.”
Mara Caloian
cadru didactic și editor
„Lui Roberto, ca și mie de altfel, observ că-i place totuși cuvântul și rostește cuvinte chiar prin necuvinte.”
Antoaneta Rădoi
Antoaneta Rădoi
fondatoare revistă
„La el oamenii există doar pentru a deveni, mai devreme sau mai târziu neoameni, adică tot poezie până la urmă, așa cum le stă cel mai bine, împodobiți de sentimente, mai frumoși decât îngerii cei mai îngeri, rotitori ca niște hulubi năstrușnici doar pe deasupra celor care au ochi să-i vadă.”
Mihail Soare
Mihail Soare
din cartea "Inflexiuni"
"Aerian, va-să-zică, pe jumătate. În cealaltă jumătate, atent, iscusit practician de diverse slujbe, călător prin lume, bun tovarăș de drum, vesel și de bun simț."
Horia Muntenuș
Horia Muntenuș
producător, regizor și scenarist
„A călcat cu dreptul în acest impresionant demers. Nu că acest confrate promite, ci este deja o certitudine.”
Gabriela Zăvălaș-Anghel
Gabriela Zăvălaș-Anghel
scriitoare
„Îndrăznesc să cred că mai există oameni care să se întrebe „până unde?!”, oameni asemănători acestui tânăr Roberto Kuzmanovic care pare că prin tot ce încearcă să facă, sau prin ce îşi doreşte de multe ori să facă, se depărtează tot mai mult de curentul râului care îl poate duce la integrarea în turmă.”
Răzvan Nicula
Răzvan Nicula
scriitor
„Aşa trăieşte el, la limita suportabilităţii, la limita provocărilor pe care i le oferă viaţa şi pe care le acceptă plin de curaj. Deschide porţile propriului suflet şi-şi despleteşte trăirile ce-l încearcă.”
Cornelia Vîju
Cornelia Vîju
cadru didactic

ARTICOLE

Roberto Kuzmanovic

Litterae et societatem

Azi, oricine poate fi scriitor, ba chiar își autoproclamă această titulatură, unii părându-mi-se niște actori din commedia dell’arte, rolurile lor pentru societate fiind acelea de bufoni, măscărici care nimic nu…
Shopping Cart
Scroll to Top