LANDING PAGE ◉ CREȘTE-ȚI COMPANIA CU RKEVOLUTION

Creează-ți pagina de destinație prin intermediul căreia generezi vânzări de produse sau servicii ale companiei tale!

Dezvoltă-ți afacerea cu un webpage profesional!

Afișează webpage-ul atunci când potențialii clienți sunt interesați de ceea ce ai să le oferi!

Prezintă-le clienților beneficiile pe care compania ta le oferă atunci când aceștia ajung pe pagina de destinație.

Oferă-le argumente raționale și emoționale pentru a-i convinge că merită să cumpere de la tine!

Agenția media RK EVOLUTION este locul unde copywriting-ul și design-ul sunt contopite în online și generează experiențe unice prin landing page-uri remarcabile.

Pagina de destinație pentru vânzare cuprinde informații complete despre produs / serviciu pentru a încuraja decizia de cumpărare.

Fie că sunt pe dispozitivul mobil, deplasându-se cu metroul, fie că sunt pe computer, relaxându-se înainte de culcare, vizitatorii pot fi convertiți în clienți fideli cu ajutorul unor mesaje persuasive plasate pe website-ul tău. ÎNCEPE ACUM! → 

BUCURĂ-TE DE REZULTATELE VIZATE ÎN AFACERE

ÎNTÂMPINĂ NELIMITAT VIZITATORI RELEVANȚI

Cu o pagină web unică vei atrage pe site-ul tău cât mai mulți vizitatori interesați să interacționeze cu afacerea ta și să devină utilizatori ai serviciilor, respectiv cumpărători.

PREZINTĂ INEDIT OFERTE AUDIENȚEI

Informează-i clar pe oameni despre experiența și beneficiile de care se pot bucura dacă vor lua decizia potrivită, astfel încât, aceștia, prin intermediul afacerii tale, vor avea de câștigat.

CONVINGE OAMENII SĂ ACȚIONEZE

Folosește cele mai noi tehnologii care să-ți susțină argumentele pentru care vizitatorii să acționeze și să ia o decizie de cumpărare sau contactare, ori de rezervare sau abonare.

Stabilește oferta convenabilă pentru companie și pentru persoanele potențial interesate de ceea ce ai să le oferi!

Ai control complet asupra prețului și asupra ofertelor, iar dacă nu te descurci să le împachetezi într-un mod atractiv, nu-ți face griji, pentru asta suntem noi aici!

Colaborează cu RK Evolution pentru a găsi oamenii potriviți!

Cu ajutorul landing page-urilor inteligent realizate și ușor de navigat, te poți adresa mai multor oameni relevanți și îți poți spori rezultatele importante pentru companie! De la o audiență generală la oamenii potriviți și loiali afacerii tale, nu mai e decât un pas!

Află cum funcționează →

Vezi rezultate reale!

Un distribuitor de suplimente alimentare din România, cu o gamă largă de preparate fito-funcționale bazate pe vitaminele C, D3, melatonină, zinc etc., avea să impună pe piață câteva produse cu potențial de a deveni „vedete”, trăgându-le pe toate celelalte după ele, asemenea unei locomotive.

Provocarea a venit din industria farmaceutică unde, indiferent de bugetul care este alocat publicității, pare că e dificil ca un astfel de produs să se facă remarcat. Asta, în condițiile în care, sub egida brandurilor suplimentelor alimentare, s-au investit mulți bani în spoturi publicitare difuzate pe TV și nu numai.

Rolul cheie al RK Evolution a fost acela de a realiza landing page-uri cu scopul de a îndemna, pe de-o parte, potențiali clienți, să întrebe despre produse în farmacii și în alte puncte de vânzare, creându-se astfel o piață bazată pe cerere. Pe de altă parte, în continuare și în paralel cu webpage-uri care aveau ca obiectiv product awareness, au fost pregătite alte pagini web care puneau la dispoziție soluția acestor cereri, celor pregătiți să cumpere suplimentele, atât clienților beneficiari, cât și celor din categoria „big clients” – vânzătorii.

« Caracteristicile produselor, prezentate ca beneficii pentru clienți, erau de-a dreptul interesante, iar eu le-am făcut să strălucească, dar…
În final îmi părea că am aceeași senzație, c-ar fi doar „un alt produs cu altă denumire care face același lucru”.

Apoi am decis că vreau mai mult pentru aceste produse, iar în urma analizei mi-am dat seama că producătorul avea suficiente caracteristici ale brandului său care puteau valorifica fiecare produs.

La nici câteva ore nocturne, a venit și momentul în care inspirația nu s-a mai lăsat pusă în așteptare și nu doar că produsele au fost puse într-o lumină mult mai favorabilă, dar am sugerat să se facă inclusiv donații de produse pentru cei din Ucraina, care căutau un refugiu.

Feedback-ul a fost unul care m-a lăsat fără cuvinte! » Roberto Kuzmanovic, realizator campanii

În concluzie, nu cumperi doar un landing page, ci o întreagă experiență de marketing online și offline de care beneficiezi ulterior!

Găsește clienții potriviți cu ajutorul unui landing page potrivit!

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Realizează primul langind page și ajută clienții să îți cunoască compania!

RK Evolution te ajută să prezinți concret elementele diferențiatoare ale afacerii tale, să impresionezi lumea și să arăți că le oferi clienților exact ceea ce au nevoie!

FII OBIECTIV DIN START!

PRIMUL PAS:

Stabilește un obiectiv!

Spune-ne care este obiectivul tău și acesta va fi mai ușor de îndeplinit cu ajutorul realizării unui landing page! Te ajutăm să concretizezi direcția pe care oamenii trebuie să o urmeze, astfel încât tu să îți îndeplinești scopul!

Obiectivul poate fi:

 • Navigare pe pagină pentru brand / product awarness
 • Acțiune pe pagină pentru creșterea unei baze de date
 • Rezervarea sau comandarea de produse sau servicii
 • Achiziția de produse sau servicii
 • Abonare, înscriere, descărcare
 • Alte acțiuni

Care e obiectivul tău?

Public țintă pentru landing page

ȚINTEȘTE CU PRECIZIE!

PASUL AL DOILEA: Găsește audiența!
Trebuie să știm cui vrei să te adresezi, unde sunt aceste persoane și cum putem ajunge la ele. Ne vor fi de folos cât mai multe date demografice și nu numai! Iată câteva exemple:

Compania ta se adresează oamenilor pe plan…

 • Local
 • Regional
 • Național
 • Internațional

Și vrei să ajungem la ei prin: 

 • PC
 • Tabletă
 • Mobil

Ce alte informații mai poți să ne spui despre ei?

OFERĂ CE AI MAI BUN!

PASUL FINAL:  Transmite un mesaj puternic!

Imaginează-ți că ești la ziua ta aniversară alături de oamenii dragi! E o zi specială și în încăperea plină se simte o atmosferă plăcută în care toți așteaptă să fii în centrul atenției! Sunt acolo pentru tine și sunt dispuși să-ți ofere chiar și cadouri! Prin internet, poți amplifica numărul de oameni la mii sau sute de mii, iar aceștia se află pe website-ul tău pentru tine și pentru momentul special pe care-l poți oferi! Îți mai trebuie doar un mesaj puternic prin care ei vor rezona cu tine și vor dori să se revanșeze!

Ce vrei să le comunici?

RK Evolution te ajută să parcurgi fiecare pas necesar pentru a convinge oamenii că tu ești acolo pentru ei și că îi poți ajuta cu compania ta!

Orice afacere își solicită antreprenorul pentru managerierea companiei. Iar marketing-ul este esențial pentru susținerea afacerii, însă cere timp pentru a-i porni motoarele. Noi te ajutăm și ne dedicăm tot timpul pentru un marketing sustenabil care aduce rezultate de care să te bucuri și tu, și noi!

În plus, îți oferim rapoarte și sfaturi pentru a putea să progresezi în mod constant, afacerea ta dovedindu-și eficiența!

Hai să realizăm primul landing page împreună!

Oferim transparență și permitem clienților noștri să se implice în procesul de implementare a landing page-ului dintr-un motiv: chiar dacă noi facem toată treaba, antreprenorul întotdeauna își simte cel mai bine afacerea!

Mai mult, înțelegând cum ia formă un landing page, vei descoperi ce lucruri impresionante poți face cu el. Cu siguranță, îți vei dori să ai mai multe landing page-uri pe viitor!

Cât costă și ce primesc?

Ești o persoană norocoasă! Avem o ofertă convenabilă pentru clienții care vor să lucreze cu RK EVOLUTION pentru prima oară!

Economisești ~50 EUR pentru primul tău landing page și poți să îi investești în promovarea acestuia pentru a-l face cât mai cunoscut!

Costă doar 1731 RON

PREȚ REDUS de la 1979 LEI

Analiză și research

Se stabilește ce tip de landing page corespunde obiectivului tău (pagină de lansare, pagină de vânzare, pagină de abonare, de mulțumire, de brand etc.). Se fac cercetările necesare prin care vom descoperi cum poate fi îndeplinit cât mai eficient obiectivul.

Elaborare machetă

Se realizează textele și design-ul care vor constitui prototipul landing page-ului. Implementarea tehnică se va face pe website prin intermediul unui constructor de pagini pe care clientul îl pune la dispoziție sau, dacă nu există, venim noi cu soluții optime pentru rezultatele vizate.

Finalizare și testare

Vei avea siguranța că landing page-ul te va mulțumi încă din etapa de realizare a machetei. Totuși, și ultima variantă poate avea mici intervenții care vor constitui varianta finală în urma testării și feedback-ului. Specialiștii se vor asigura că pagina poate îndeplini obiectivul, înainte de toate!

Dezvoltare și tehnologie

Pagina web va avea adoptat necesarul minim de tehnologii menite să susțină dezvoltarea constantă, după cum va dori clientul. Cu alte cuvinte, pagina va fi responsive, friendly seo & social media și va permite dezvoltarea suplimentară cu noi tehnologii.

Întrebări frecvente

Timpul pentru livrarea landing page-ului este de ~1 săptămână, din momentul în care clientul a pus la dispoziție toate informațiile necesare pentru a i se presta serviciul.
După efectuarea plății pentru serviciile de realizare a landing page-ului, noi te vom contacta pentru detalii!
Spre deosebire de paginile web simple, unde nu este necesară o atenție sporită în ceea ce privește elementele de marketing, acest tip de pagină este realizat în mod expres pentru a-și îndeplini obiectivul, oricare ar fi acela. Și este promovată pentru a-și întâmpina vizitatorii pe care îi va ghida spre a lua o decizie, măsurată într-o acțiune care atestă îndeplinirea obiectivului său.
Întotdeauna va câștiga cel pe care-l hrănești mai mult! Un landing page complex poate ajunge de anvergura unui website, iar un website poate fi minimal. Ce ți se potrivește îți vom putea răspunde doar dacă știm care este obiectivul tău pe termen scurt, mediu sau lung!
Absolut! Îndată ce ne vei solicita să lucrezi cu noi pentru a realiza acest webpage, noi îți vom pune gratuit la dispoziție un ghid prin care te ajutăm să promovezi pagina! Iar dacă de unele metode de promovare dorești să ne ocupăm tot noi, în mod dedicat, cu siguranță vom face o echipă bună, mai ales că deja vom ști ceea ce vindem!

Atât timp cât ai un produs, un serviciu sau o afacere de interes, nu ar avea cum să nu funcționeze.

Totuși, vom fi sinceri cu tine și îți spunem că, uneori, deși te-ai străduit să faci publicitate unei pagini în care se prezintă tot ce e mai bun din afacerea ta, mai sunt și zile proaste, influențate de factori externi!

Nu promitem minuni, promitem în schimb că, prin pagina pe care o vom crea, îi vom da valoare obiectivului tău și vom valorifica potențialul maxim al mesajului transmis.

BANI ÎNAPOI GARANTAT

Nu riști să pierzi! E simplu! Tu cumperi realizarea unei pagini web, iar noi îți vom arăta dinainte cum trebuie să arate rezultatul final. Îți restituim banii 100% garantat dacă serviciul nostru te nemulțumește!

Shopping Cart
Scroll to Top