Sale!

Ajută copilul să își dezvolte vorbirea – Curs Online

Prețul inițial a fost: 300 lei.Prețul curent este: 197 lei.

Înscrie-te și participă acum la cursul online – Dezvoltarea vorbirii la preșcolari și la școlarii mici – Ajută copilul să își dezvolte vorbirea echilibrat investind 10 minute pe zi!

Peste 700 de persoane au manifestat interes față de acest curs din prima zi a prelansării lui. Acest lucru se datorează calității informațiilor și a lecțiilor prezente în modulele de curs.

Ești părinte sau ai în grijă copii? Acest curs este pentru tine! Investește în educația ta și în dezvoltarea copiilor!

SKU: EvoEdu Categorie:

Cursul pentru dezvoltarea vorbirii își propune să vină în ajutorul multor părinți care se lovesc de problema „Copilul meu a început grădinița și nu vorbește aproape deloc”, dar totodată poate reprezenta un adjuvant de nădejde pentru persoanele care doresc să lucreze eficient cu copiii în cadrul activităților.

Structura cursului

INTRODUCERE
I. DEZVOLTAREA VORBIRII PRIN JOCURI
II. ÎNTÂRZIEREA ÎN DEZVOLTAREA LIMBAJULUI
III. CE POVEȘTI LE CITIM COPIILOR?
IV. CUM LE CITIM POVEȘTI COPIILOR?
V. MOMENTUL ZILNIC AL COPILULUI sau MOMENTUL MAGIC ÎN DEZVOLTAREA SA
VI. 31 DE JOCURI PENTRU DEZVOLTAREA LIMBAJULUI – AJUTĂ COPILUL SĂ ÎȘI DEZVOLTE VORBIREA ECHILIBRAT INVESTIND 10 MINUTE PE ZI!

Fiecare lecție este însoțită de o temă pentru consolidarea celor citite, iar după ultima lecție din curs se va da un test final.
Modalitate de desfășurare: suport de curs online (text) pentru studiu individual;
Durata cursului: 6 module / 30 de ore.

Cui se adresează cursul?

Cadrelor didactice din învățământul primar și preșcolar, părinților, persoanelor care au în grijă copii de vârstă preșcolară și școlară mică sau lucrează cu aceștia.

De ce să participi la curs?

Atunci când nu există probleme de natură medicală, dezvoltarea vorbirii poate fi „activată” prin comunicare constantă cu copilul, prin povești speciale și adecvate vârstei și, cel mai eficient, prin intermediul jocurilor diverse care îi vor îmbogăți celui mic și bagajul lingvistic.

Ce vei învăța din acest curs?

În acest curs veți afla despre etapele de dezvoltare a copilului, despre cât de important este limbajul în dezvoltarea psihică a celui mic, despre cum poate fi ajutat un copil să își dezvolte echilibrat vorbirea și limbajul, astfel încât acesta să se dezvolte armonios.

Totodată veți învăța cum să vă jucați cu cel mic, tipurile de jocuri care îi dezvoltă copilului vorbirea și, nu în ultimul rând, veți ști ce povești îi sunt utile unui copil în dezvoltarea sa, dar și cum trebuie acestea să îi fie citite, astfel încât lectura lor să genereze rezultate pozitive în ceea ce privește vorbirea și vocabularul copilului.

La finalul cursului va fi oferită și o anexă cu jocuri pentru dezvoltarea limbajului. Fiecare joc se încadrează în intervalul de 10 minute și asigură „antrenamentul” zilnic al vorbirii precum și lărgirea bagajului lingvistic. Anexa conține 31 de jocuri pentru dezvoltarea limbajului, acoperind astfel fiecare zi a lunii și oferind adultului posibilitatea să vină „cu ceva nou” zilnic, să îi capteze atenția celui mic și să-l provoace la intrarea în joc.

Ce mai trebuie să știi?

Da, cele 10 minute pot fi magice pentru copil dacă sunt investite zilnic și sunt propuse jocuri și povești special concepute pentru el.

Din momentul în care primiți accesul la curs, acesta poate fi urmat în ritmul dvs. propriu. Odată finalizată tema finală, veți primi documentele care atestă participarea dvs. la curs în format electronic. 

Vă așteptăm cu drag și vă dorim mult succes!

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta aici.

Peste 100 de cursanți au participat în prima grupă! Iată câteva păreri ale acestora!

 

„Cursul este succint și la subiect. Eu, din punctul de vedere al cadrului didactic, mi-am lărgit orizontul informațiilor și, mai cu seamă, mi-am fixat niște noțiuni atât de importante în dezvoltarea vorbirii preșcolarilor. Elementele pe care le-am parcurs au fost de mare interes, pe subiect și, mai ales, cu exemple din viața cotidiană! Astfel de cursuri le parcurgi cu drag și de plăcere! ”

– Bucuri Doina, cadru didactic, cursant

„Am parcurs modulele și temele aferente, în urma cărora am acumulat noi cunoștințe, mi-am reamintit unele cunoștințe. A fost o experiență aparte de învățare, descoperire, perfecționare și aplicare în practică. Am obținut informații prețioase și mă bucur de decizia de a participa la acest curs.”

– Maria Orzață, cadru didactic, cursant

„Conform recomandărilor, țin să vă anunț că am parcurs întregul curs intitulat „Dezvoltarea vorbirii la preșcolari și la școlarii mici” împreună cu întrebările aferente. S-a dovedit a fi un curs într-adevăr interesant și sper să mai organizați astfel de cursuri și în viitor. Vă mulțumesc!

– Florescu Claudia Viorica, cadru didactic, cursant

„Am reușit să parcurg întregul curs, urmează a fi revizuit și verificat de către instructor. Menționez că noi (copil-părinte) cunoșteam o parte din jocuri, le-am mai jucat sub o altă formă. Țin să spun că sunt destul de interesante și frumoase, bineînțeles că urmează să mai testam o mare parte din ele. Vă mulțumim pentru tot! O zi frumoasă cu gânduri bune!”

– Maria Roșu, cadru didactic, cursant

Nr. ore

30

Tip curs

Interactiv online

Nr. module

6

Certificat de participare

Inclus

Adeverință care atestă parcurgerea celor 30 de ore ale cursului

Da

Suport inclus

Da

Temă finală / examen

Da

Recomandări bibliografice

Incluse

Jocuri

Anexă cu 31 de jocuri pentru dezvoltarea vorbirii copilului

S-ar putea să-ți placă și…

Shopping Cart
Ajută copilul să își dezvolte vorbirea - Curs OnlineAjută copilul să își dezvolte vorbirea – Curs Online
Prețul inițial a fost: 300 lei.Prețul curent este: 197 lei.
Scroll to Top