MEDIA

evolution through communication

CUM NE POȚI URMĂRI?

Cea mai simplă metodă de a ne urmări este să ne ții minte pentru informațiile valoroase pe care ți le punem la dispoziție.

Poți face asta dacă memorezi adresa rkevolution.ro sau dacă o salvezi ca marcaj în navigatorul web / dispozitivul tău. Astfel ne poți vizita când dorești. Ne poți căuta și tu după @rkevolution, #rkevolution sau apăsând direct pe platformele prezentate mai jos.

DE CE SĂ NE URMĂREȘTI?

Contează mai mult pentru noi să-ți fim de folos decât să facem promisiuni deșarte cu reduceri incredibile pentru abonați.

Dacă recompensăm oamenii care ne urmăresc și ne apreciază – o vom face într-un mod surprinzător și plăcut!

Vom livra calitate pentru tine, nu cantitate!

RSS

Trimitem automat în feed-urile RSS un sumar cu noutățile. Dacă adaugi în agregatorul tău de știri link-ul categoriei de informații care te interesează din site, însoțit de terminația /rss vei fi mereu la curent.

BLOG

Accesează blog-ul nostru și rămâi la curent cu ce mai isprăvim! Aici este locul în care notificăm comunitatea noastră despre articole și resurse valoroase pentru dezvoltarea personală și profesională.

REVISTĂ

Comunicăm oficial poziția companiei și a brandului prin intermediul revistei noastre. Dacă te interesează ce produse lansăm, ce realizări mai bifăm sau variate puncte de vedere – aici este locul! 

NEWSLETTER

Trimitem abonaților prin email diferite comunicări folositoare, reprezentând diferite oportunități pentru a se bucura de resurse educaționale, motivante, ori, pur și simplu, diferite noutăți interesante.

LINKEDIN PROFIL

Cartea de vizită a antreprenorului unde-i poți scrie pe motive de business! Sau locul în care poți urmări evoluția sa profesională pentru motivație și educare. 

LINKEDIN PAGE

Ești interesat de comunicări și informații despre brandul companiei noastre? Poate avem un post disponibil sau deschidem porțile parteneriatelor. Fii pe fază!

FACEBOOK PAGE

Asigură-te că like-ul și setările de urmărire a paginii noastre te vor ajuta să nu ratezi nicio veste pe care o împărtășim în social media. Aici vom distribui tot ce este important!

FACEBOOK GROUP

Ceva mai mult decât socializare! Credem într-o comunitate care are propria voce, iar nevoile individuale vor fi observate de către noi, dar și de către ceilalți membri care pot ajuta.

TWITTER

Ciripeli pe înțelesul tuturor despre tot ce se află în zona noastră de interes, dar și vești pe scurt despre ceea ce știm că te interesează.

VIMEO

Comunicăm în format video lucruri utile sau explicative pentru clienți sau pentru cei care folosesc platforma noastră în scop educativ.

ISSUU

Atât publicația EVOX, cât și alte viitoare publicații vor fi prezentate și aici. De asemenea, se vor regăsi articole sau editoriale expres.

YOUTUBE

Vizăm publicul larg pentru a-i prezenta conținut de tip divertisment și noutăți despre brand structurate cu bun simț, în format profesionist.

Shopping Cart
Scroll to Top