Platforma RKEVOEDU

RK Evolution lansează platforma educațională RKEvoEdu

Comunicat de presă

Brandul RK Evolution, fondat de către antreprenorul Roberto Kuzmanovic, lansează în data de 30 septembrie 2021 proiectul on-line EvoEdu. Este o platformă de lectură, învățare și stimulare a acumulării de noi cunoștințe și are ca scop promovarea și susținerea educației, culturii, respectiv dezvoltării personale și profesionale a persoanelor din România și Republica Moldova.

Platforma se adresează tuturor categoriilor de vârstă, indiferent de gen sau de locație, care doresc să evolueze și să descopere noi informații și resurse utile în dezvoltarea acestora.

În cadrul EvoEdu – RK se vor pune la dispoziție, prin intermediul librăriei online, cursuri digitale, suporturi și alte resurse utile parcurgerii cursurilor, respectiv și alte resurse necesare lecturii, învățării și dezvoltării – cărți, reviste etc.

Resursele vor fi din domenii precum educația, cultura, arta, dar și din alte domenii a căror creștere în piața muncii este din ce în ce mai mare, precum comunicare, marketing, management și altele.

Persoanele interesate sunt invitate să viziteze librăria online RK Evolution și să se înscrie la oricare dintre opțiunile disponibile.

Investește în evoluția ta!

Distribuie gratuit prietenilor informație interesantă și de interes pentru a-i ajuta și urmărește-ne pe rețelele de socializare ca să rămâi la curent!

Servicii de publicitate - Reclama ta aici
Shopping Cart
Scroll to Top