Ponturi de Hair Styling pentru bărbați care vor să arate prezentabili

Ponturi de Hair Styling pentru bărbați care vor să arate prezentabili

Ponturi de Hair Styling pentru bărbați care vor să arate prezentabili într-un mod cât mai simplu cu putință!

Când vorbim de hair styling pentru bărbați e posibil să avem în minte imaginea saloanelor unisex aflate la tot pasul, așadar și sfaturile sunt la fel de combinate.

Ei bine, din această cauză se întâmplă adesea „erori” în frizuri, în aranjarea părului, în întreținerea frizurii acasă, în menținerea sănătății scalpului și a firului de păr.

Nevoile părului unui bărbat nu sunt neapărat aceleași cu cele ale unei femei, asta însemnând că și sfaturile și îngrijirea trebuie să difere.
Mai mult, bărbații au, la rândul lor, tipuri de păr cu caracteristici distincte, ceea ce presupune o abordare, bineînțeles, diferențiată.

Iată și câteva ponturi de hair styling pentru bărbați care îți vor fi de folos la o frizerie, un salon sau un barbershop!

Alege-ți tunsoarea potrivită ție!

Asta înseamnă să ții cont de câteva aspecte atunci când optezi pentru o tunsoare. Frizura trebuie să fie în acord cu forma feței tale și cu tipul tău de păr, dar nu numai. Totodată trebuie să se potrivească și cu stilul tău de viață.

De exemplu, dacă nu ești o persoană care dispune de timp și îndemânare la aranjarea zilnică a părului, nu este recomandat să îți alegi o tunsoare care cere atenție sporită și îngrijire suplimentară.

În același timp, ia în calcul și nevoile tale personale.

Gândește-te și dacă dorești o frizură care cere retușare frecventă sau una în care podoaba capilară poate crește puțin mai mult.
Bineînțeles, stiliștii, specializați în hairstyling pentru bărbați, sunt oricând dispuși să te ajute cu cele mai bune opțiuni.

Comunicarea cu hair stylist-ul tău e foarte importantă!

Comunicarea este esențială în toate planurile vieții și nici în ceea ce privește look-ul ales nu face excepție.
Este important să comunici deschis cu hair stylist-ul tău, iar acesta ar trebui să-și manifeste dispunerea în a-ți oferi cele mai bune ponturi cu privire la întreținerea frizurii, la produsele folosite, la aranjarea părului acasă și lista poate continua.

Tot comunicarea te va ajuta să faci alegerea cea mai bună în materie de tunsori bărbați, iar rezultatul să fie unul pe placul tău.
Cu cât îi oferi stilistului mai multe detalii despre ceea ce-ți dorești, cu atât acesta va înțelege mai bine și îți va oferi frizura pe care o vrei.

Atenție la produsele de styling folosite!

Tipul de produs se alege în funcție de lungimea și textura părului. Produsele de styling nepotrivite îți pot aduce un look dezamăgitor, așa cum cele potrivite te pot face să arăți fabulos.
De exemplu, părul fin și scurt, pentru care se dorește volum, are nevoie de ceară sau gel strong, în timp ce părul aspru sau sârmos necesită o pomadă pe bază de ulei sau creme care îl lasă plăcut la atingere.

Mai mult, pentru a obține efectul dorit, produsele folosite trebuie să fie unele de calitate – acestea nu trebuie să îmbâcsească părul, nu generează nevoia de a aplica niște cantități mari, nu conțin ingrediente care dăunează părului și scalpului.

La saloane ar trebui să se acorde interesul cuvenit fiecărei persoane care le trece pragul.

Să fie deschiși discuțiilor și nevoilor clienților, să folosească produse profesionale de calitate superioară pentru a oferi rezultate maxime de hairstyling pentru bărbați, iar stiliștii să fie pregătiți pentru a face față oricăror pretenții de tuns și bărbierit.

Nu uita să îți faci programare din timp la salonul din orașul tău pentru a te bucura de un barbershop veritabil și de o abordare cu specific masculin.

Distribuie gratuit prietenilor informație interesantă și de interes pentru a-i ajuta și urmărește-ne pe rețelele de socializare ca să rămâi la curent!

Servicii de publicitate - Reclama ta aici
Shopping Cart
Scroll to Top