Ponturi despre tuns bărbați la salon sau frizerie

Ponturi despre tuns bărbați la salon sau frizerie

Ponturi despre tuns bărbați la salon sau frizerie ca să te asiguri că frizura ta va arăta așa cum îți dorești!

Când mergi la un salon pentru tuns, este bine să ții cont de câteva ponturi utile. Aceste sfaturi vor face ca experiența ta la frizerie să fie una plăcută – nu doar că te vei simți mai confortabil, dar te vei asigura și că frizura ta va arăta așa cum îți dorești!

Dacă ești dintr-un oraș mai mare, cu siguranță ai auzit de saloane de tip studio, iar dacă ai și fost la acestea cel puțin o dată, inevitabil ai simțit că se respectă toți clienții și le oferă cele mai potrivite indicații.

Cu toate acestea, băieții de azi vor fi bărbații de mâine, iar aceștia încă descoperă tainele prin care look-ul lor va fi pus într-o lumină strălucitoare. Experiența lor cu frizeriile este în plină dezvoltare, iar câteva ponturi se vor dovedi a fi de folos.

Așadar, iată câteva sfaturi care te vor face un client memorabil:

Întreabă cu încredere și vorbește deschis despre salon și frizeri

Pentru a te asigura că un salon se dovedește a fi potrivit pentru a-ți crea tunsoarea dorită, fără nicio jenă, poți adresa întrebări specialiștilor. Află dacă este necesară o programare, dacă pot să-ți recomande o frizură adaptată pentru fizionomia ta sau orice consideri că ar fi relevant să știi.

Programează-te la tuns pentru a economisi timp

Nu doar că îți economisești timpul propriu dar, fiind punctual, vei ajuta salonul să poată organiza mai bine felul în care atât clienții, cât și specialiștii vor avea o zi mai plăcută. Spre exemplu, la saloane recunoscute te poți programa chiar și online.

Decide-te asupra tunsorii înainte de a ajunge la salon

Când vine vorba de tunsori pentru bărbați, cererea unui simplu tuns păr scurt nu este suficientă ca specialiștii să poată înțelege cum vrei să arate rezultatul final. O problemă nu este să nu știi cum vrei să te tunzi, ci să fii indecis! Dacă nu știi, te poți folosi de primul sfat pentru a solicita părerea hairstilistului și poți merge pe mâna lui. Însă dacă mergi cu o fotografie care arată frizura pe care ți-ar plăcea să o ai, dar spre finalul tunsorii începi să te răzgândești… devine dificilă obținerea rezultatului dorit.

Așteaptă atât cât este necesar pentru frizură

Rezervă-ți timp pentru zilele în care decizi să te dedici look-ului tău. Doar așa demonstrezi că timpul tău este cu adevărat important. Unele tunsori durează mai mult, altele mai puțin. Grăbind specialistul pentru că ai și alte drumuri de făcut nu este o soluție tocmai practică și riști să nu obții look-ul dorit. Ai răbdare și fii convins că specialistul își dă tot interesul ca tu să arăți impecabil.

A nu se îngreuna munca frizerului

Scaunul acela este unul cât se poate de confortabil dar, cu toate acestea, frizerii pot înțelege că pentru unele persoane e mai greu să stea nemișcate un timp îndelungat. Trebuie totuși să înțelegi și tu că nici frizerul nu poate să tundă foarte bine clienții „din mers”. Rămâi relaxat întocmai pentru a-ți putea poziționa capul așa cum are nevoie frizerul, fără să te miști constant pentru a vorbi, pentru a te repoziționa, pentru a-ți verifica telefonul etc.

Păstrează o atmosferă plăcută la salon

Saloanele care se respectă au pregătit pentru tine o atmosferă cât mai plăcută. Frumos iluminate, muzică ambientală, dar și specialiști pregătiți să lucreze cu oamenii, să poarte conversații, să facă trecerea timpului mai lejeră anulând plictiseala. Astfel că, în cele mai multe cazuri, poți socializa cu încredere, dar păstrează-ți politețea și respectă mediul ambiental, respectiv pe cei din jur, inclusiv pe hairstilist.

În concluzie, nu uita că ești între oameni

Fără dorința de a demonta mitul păr curat versus păr curat (dacă ai dubii întreabă frizerul), trebuie să îți amintești că și la salon te vei afla între oameni. Astfel că un aspect îngrijit și bunele maniere sunt mai mult decât recomandate. Nu înseamnă însă că trebuie să te pregătești de gală cu vreo o oră înainte de programare, dar acordă atenție look-ului tău general.

Distribuie gratuit prietenilor informație interesantă și de interes pentru a-i ajuta și urmărește-ne pe rețelele de socializare ca să rămâi la curent!

Servicii de publicitate - Reclama ta aici
Shopping Cart
Scroll to Top