Publica-ți cartea cu o ofertă personalizată!

Ne bucurăm că dorești să-ți publici manuscrisul cu ajutorul EvoPUBLISHING! Mai e de urmat un singur pas! Personalizează-ți cartea, iar ea va arăta exact așa cum îți imaginai.

Suntem transparenți față de scriitori, de aceea îți prezentăm și ție oferta generală, respectiv întreg procesul de publicare a cărții. Astfel, te asigurăm că faci o alegere bună, devenind un autor de casă, orientat spre succes!

Personalizează-ți cu răbdare precomanda selectând mai jos ce ți se potrivește. Câmpurile preselectate reprezintă serviciile pe care ți le vom oferi ca bonus în cadrul ofertei finale pentru publicarea a minimum 50 exemplare. Avantajul nostru este că știi dinainte prețurile – foarte rare sunt cazurile excepționale în care costurile finale au mici diferențe și asta datorită unei piețe într-o continuă schimbare.

Selectează mai jos tot ce ai nevoie, trimite precomanda și noi te vom contacta cu promptitudine!

Bifați serviciile extra de care considerați că aveți nevoie. Serviciile finale necesare cărții vor fi stabilite de editor, după caz.
Tiraj: 50 Bucăți x Prețul per exemplare
Glisează spre dreapta. Se aplică doar produselor fizice (ex.: carte tipărită și hardcover).
Formatele în care va fi publicată produsul

Mult succes! Precomanda se achită doar după analizarea manuscrisului, respectiv negocierea și semnarea contractului, pe baza unei facturi emise.

Shopping Cart
Scroll to Top