PUBLICITATE

Investește buget în publicitate și fă-ți cunoscut brandul, produsul sau serviciile! Scoate în evidență beneficiile consumatorului final!

Cum funcționează publicitatea?

Comanzi realizarea unui set de reclame pe care le vom publica și afișa în rețeaua noastră. Difuzăm campania publicitară pe întreaga perioadă stabilită de tine. Optimizăm în timp real campania, în funcție de feedback-ul care începe să apară. Măsurăm noile performanțe ale brandului tău la încheierea cu succes a campaniei și ne bucurăm de reușită!

Acest tip de campanie este ideal pentru antreprenori, artiști, scriitori sau profesioniști.

Publicitate și reclame RK Evolution
Reclame și publicitate

Ce trebuie să știi despre publicitate:

Oamenii chiar adoră publicitatea, ea fiind una dintre principalele surse de informare pentru potențialii consumatori și, combinată cu puțin divertisment sau alte ingrediente speciale, devine memorabilă.

Însă, pentru ca brandurile, fie ele reprezentate de companii, fie de artiști sau de profesioniști din varii domenii, să se poată bucura de roadele pe care le vor culege în urma publicității, reclamele trebuie să respecte niște standarde actualizate.

Făcute după ureche, poate că sună la fel, dar în Era Digitală, publicul cere inedit. Așadar, calitatea informației, forma acesteia, elementele de captare și menținere ale atenției sunt doar câteva dintre caracteristicile unei publicități realizate în manieră profesionistă.

Fă-ți publicitatea cu noi!

Poate că e prima oară când vrei să faci publicitate sau poate că te pregătești pentru următoarea campanie la care speri să dai marea lovitură! Lucrează alături de profesioniști capabili să se adapteze nevoilor afacerii pe care o reprezinți!

Principalul avantaj al publicității difuzate prin rețeaua noastră îl reprezintă credibilitatea!

Chiar și pentru companii care își pregătesc excelent reclamele și le difuzează puternic prin canale proprii, este necesară recomandarea externă!

Inedită

Publicitate evidentă și bine evidențiată prin unicitatea și elementele diferențiatoare.

Adaptată

Publicitate perfect integrată în canalele de comunicare.

Targetată

Publicitatea din rețeaua noastră este difuzată acolo unde e interes.

Eficientă

Publicitatea va fi o plăcere! Ne ocupăm noi de tot și facem ce știm cel mai bine!

Alege de mai sus una sau mai multe forme de reclame pe care dorești să le realizăm!
RECLAMELE VOR FI DIFUZATE 1 SĂPTĂMÂNI
(glisează spre dreapta)
Audiența generală este utilă pentru promovare, brand awarness sau informare. Audiența specifică este utilă pentru a personaliza difuzarea în funcție de criterii necesare îndeplinirii unor obiective precum creșterea vânzărilor.
Se recomandă dacă se dorește o difuzare și expunere puternică a fiecărei reclame.
Spre produsul / serviciul sau brandul care se dorește a fi promovat.

Întrebări frecvente

O campanie poate fi constituită dintr-o singură reclamă sau din mai multe. De exemplu, un interviu și un comunicat de presă, create cu scopul de a face reclamă lansării unui produs, constituie o campanie ce poate să dureze o săptămână.

O campanie poate fi difuzată o perioadă mai scurtă sau mai lungă de timp, iar în funcție de asta i se modifică frecvența cu care apar reclamele. Între 1 și 4 săptămâni, după cum se va solicita configurarea, campania va rula zilnic. Există situații de excepție în care campania se poate încheia înainte / după termenul dorit, situație determinată de eficiența campaniei, consumându-se bugetul la ore de vârf / ore moarte. Însă în cazuri de excepție, clientul va fi anunțat preventiv pentru a decide dacă își prelungește sau oprește campania.

Distribuția reclamelor, dincolo de publicarea acestora în rețeaua noastră, ne permite să controlăm campania după nevoile clienților. De asemenea, putem să optimizăm fiecare detaliu, astfel încât îndeplinească obiectivul campaniei. 

Difuzarea unei reclame poate fi bugetată mai puternic pentru a-i crește potențialul de expunere la public. Vei achita realizarea unei campanii care va fi publicată în canalele noastre. Apariția acestor reclame în publicațiile noastre se traduce în primele rezultate vizibile care te ajută să faci individual marketing pornind de la aceste rezultate (de exemplu poți afișa comunicatul de presă ca o apariție în presă, review-ul ca un testimonial ș.a.m.d.). Acestor rezultate li se mai pot lua în seamă și metrici de performanță precum impactul generat, afișări, click-uri, aprecieri și alte tipuri de interacțiuni. Acestea vor fi raportate după finalizarea campaniilor și nu vor fi preconizate, fiind influențate de piață, concurență, brand, produs etc. 

Campania va fi publicată în presă și media, după cum urmează: revista cultural-artistică Vox Authors, în publicația noastră web, blog, în RSS și newsletter, iar apoi va fi difuzată în mod targetat în social media pentru a-i asigura audiența necesară.

Pentru veridicitatea informațiilor ne rezervăm dreptul de a refuza cenzurarea opiniilor sau de a solicita un produs pentru testarea acestuia, unde este cazul.

Nouă ne place să spunem despre noi că vindem idei, deci nu vindem garanții de vânzări, asta fiind treaba agenților de vânzări.

Timpul de lucru variază în funcție de necesitățile tale, dar ne conformăm prompt, în maximum 7 zile de la confirmarea plății și de la transmiterea materialelor.

Plasează comanda în funcție de caracteristicile cele mai apropiate de obiectivul tău.

Pregătește brief-ul / informațiile și datele necesare pe care le vom solicita (ex.: logo brand, slogan, caracteristici produs / serviciu, obiectivul campaniei dorite și tot ce credeți că este relevant să știm).

Te vom contacta pentru a discuta despre campanie și, după efectuarea plății comenzii, evaluăm informațiile de la tine și pregătim resursele pentru campanie.

Resursele, reclamele, textele, design-ul și orice alt element inclus în campanie îl vom realiza noi, exceptând răspunsurile interviului la care vei răspunde tu, noi intervenind doar la îmbunătățirea acestor răspunsuri, dacă e cazul.

Publicăm campania și o difuzăm pe toată perioada solicitată în comandă. În funcție de feedback-ul cules în timp real, campania poate fi ajustată pe parcurs, în scopul de a o îmbunătăți.

La finalizarea campaniei îți vom emite un raport detaliat.

Shopping Cart