Rejuvenare facială cu tratamente non-invazive

Rejuvenare facială cu tratamente non-invazive

Rejuvenare facială cu tratamente non-invazive efectuate cu succes! Cum este posibil?

Semnele premature de îmbătrânire, pierderea elasticității pielii, textura aspră și uscată a țesutului epitelial reprezintă probleme cu care ne confruntăm adesea de timpuriu datorită nu doar trecerii timpului, ci și alimentației necorespunzătoare, sedentarismului, tratamentelor diverse, produselor cosmetice inadecvate și lista poate continua. Dacă mai adăugăm pe listă și radicalii liberi din mediu, deja pare că nu mai avem ce face și ne e scris să îmbătrânim prea devreme.

Există totuși și vești formidabile. Chiar dacă primele semne ale faptului că timpul nu stă pe loc au apărut, ele pot fi reduse până la eliminare. Și dacă te gândești la tratamente invazive, la corecturi chirurgicale sau la alte creme care „promit minuni”, ei bine, de data aceasta, „miracolul” vine prin tehnologie, așadar, este perfect real și tangibil.

Tratamentele non-invazive fac posibilă rejuvenarea facială prin îmbunătățirea vizibilă a calității pielii chiar de la prima sesiune.

Cum funcționează?

Tehnologia combină Radiofrecvența Tripolară cu ultrasunete, iar rezultatele sunt unele excepționale. Spre deosebire de alte device-uri folosind alte tehnologii, cele moderne utilizează oxigen natural din interior, rezultând un tratament eficient și rezultate imediate. Pentru că pătrunde până în dermă, efectele sunt și pe termen lung.

Tehnologia folosește în combinație nutrienți (geluri speciale pentru diverse necesități ale pielii) care pătrund până în dermă cu ajutorul aplicatorului device-ului care generează vibrații ușoare.

Același aplicator ajută la exfolierea blândă a pielii facilitând pătrunderea în profunzime a nutrienților activi și activând oxigenarea în mod natural a țesutului conjunctiv. Imediat după primul tratament, textura pielii este îmbunătățită simțitor și vizibil prin reducerea porilor, eliminarea aspectului tern și mat al pielii, hidratarea optimă a tenului, ușor efect de lifting în ceea ce privește liniile fine.

Rejuvenare facială cu tehnologii 3 în 1

Tratamentul acționează în 3 pași: exfoliază pielea cu blândețe, o infuzează cu vitamine și minerale cu rol de nutriție și o oxigenează din interior. Mai multe studii asupra tratamentului au confirmat că tratamentul 3 în 1 (exfoliere, infuzare și oxigenare) a determinat o îmbunătățire semnificativă a texturii și tonusului pielii.

Aceasta este o procedură corespunzătoare din punct de vedere medical și poate fi aplicată la pacienții care caută tratamente de rejuvenare facială non-invazive, sigure și eficiente, fără timp de recuperare ulterior procedurii.

Mai mulți specialiști din Tel-Aviv afirmă, la rândul lor, că tehnologia permite o varietate de tratamente pentru diverse tipuri de piele și pentru o gamă largă de caracteristici țesutului conjunctiv.

Tratamentul oferă o îmbunătățire calitativă a pielii, utilizând mecanismul natural al corpului pentru procesul de oxigenare. Oxigenarea pielii combinată cu exfolierea ușoară și infuzia de ingrediente active esențiale optimizează la maximum efectul tratamentului.

Tratamentul 3 în 1 a fost supus studiilor, concluziile fiind pozitive și efectele sale demonstrate clinic.  

Această tehnologie este de obicei utilizată în saloanele care oferă tratamente de rejuvenare facială, iar gama de nutrienți vizează diverse probleme ale pielii, nerezumându-se doar la riduri și piele flască, ci acționând și asupra aspectului tern al tenului, acnee, diverse cicatrici superficiale, regenerarea colagenului, nivelul de umiditate al pielii etc.

Reîntinerirea și revitalizarea tenului tău sunt accesibile încă de la prima ședință cu tratamentul non-invaziv.

Distribuie gratuit prietenilor informație interesantă și de interes pentru a-i ajuta și urmărește-ne pe rețelele de socializare ca să rămâi la curent!

Servicii de publicitate - Reclama ta aici
Shopping Cart
Scroll to Top