Roberto Kuzmanovic, antreprenorul

Retrospectiva unui spirit antreprenorial

Retrospectiva unui spirit antreprenorial. Câteva etape prin care am trecut ca parte activă din mediul de afaceri!

La fix trei ani de când am purces la înființarea agenției de marketing și webdesign, RK EVOLUTION, am ajuns să mă preocup de o a doua firmă, total diferită, în construcții.

Am întâmpinat multe provocări interesante de-a lungul vremii, am avut suișuri încurajatoare, coborâșuri stresante, dar rare au fost momentele de îngrijorare, poate doar când evenimentele la scară largă s-au răspândit, precum un virus.

Pesemne a ajutat și experiența de peste un deceniu, cumulată într-un spirit antreprenorial, să fac față tuturor acestor provocări.

Am făcut și alegeri greșite în viață, dar alegerea acestui drum, al antreprenoriatului, nu se află printre ele, fiind foarte recunoscător de flexibilitatea și timpul câștigat, în pofida banilor, deopotrivă de zecile de clienți care mi-au permis să-i cunosc și să mă bucur de frumusețea lor interioară.

În tot acest parcurs, am încercat să dezvolt parteneriate, dar corectitudinea și curajul meu de a ieși din zona de confort, i-a descurajat pe vreo 3 potențiali asociați, după ce s-au văzut cu firme înființate și proiecte online puse la punct. Însă diverși colaboratori nu încetează să mă complimenteze pentru variate soluții propuse.

Împlinirea mea nu vine din succesul niciunei firme, ci din prilejul pe care mi-l oferă aceasta, acela de a ajuta ori de câte ori îmi permit, fie cu ponturi, sfaturi sau bonusuri reale, gratuități chiar, ori donații pentru diferite cauze.

Toate astea-mi amintesc că trebuie să fim oameni și să ne sprijinim reciproc pentru a merge mai departe.

Distribuie gratuit prietenilor informație interesantă și de interes pentru a-i ajuta și urmărește-ne pe rețelele de socializare ca să rămâi la curent!

Servicii de publicitate - Reclama ta aici
Shopping Cart
Scroll to Top