Roberto Kuzmanovic susține refugiații din Ucraina

Roberto Kuzmanovic susține refugiații din Ucraina

Antreprenorul Roberto Kuzmanovic, fondator al agenției media RK Evolution, se alătură campaniei de ajutor și susține refugiații din Ucraina.

Prin intermediul Crucii Roșii (SNCRR), căreia i s-a alăturat și PROTV, reprezentantul RK EVOLUTION, Roberto Kuzmanovic, susține refugiații din Ucraina.
La scurt timp după demararea regretabilului eveniment produs în Ucraina, voluntarii s-au mobilizat cu solidaritate și promptitudine la granițele dintre România și Ucraina, oferind sprijin, alimente, produse de igienă și nu numai pentru refugiați.

Acestei inițiative de a susține ucrainenii i s-a alăturat, Crucii Roșii Române, și Roberto Kuzmanovic, oferind în mod direct donații în bani și promovând campania de strângere de fonduri pentru persoanele afectate în mod direct de războiul din Ucraina.

Antreprenorul vă îndeamnă pe această cale să răspundeți apelului umanitar pentru populația civilă care părăsește Ucraina din pricina războiului.

„Vom continua să evoluăm ca oameni atunci când, în pofida individualismului, primează bunătatea, integritatea și solidaritatea față de cei vulnerabili. Iar campaniile umanitare sunt un mod de acțiune în prezent pentru un viitor sigur.”

Roberto Kuzmanovic

Se pot face donații în conturile Crucea Roșie sau ale oricăror organizații nonguvernamentale avizate să sprijine în mod real și corect astfel de campanii umanitare.

Vă mulțumim!

RK Evolution
evolution through communication

Distribuie gratuit prietenilor informație interesantă și de interes pentru a-i ajuta și urmărește-ne pe rețelele de socializare ca să rămâi la curent!

Servicii de publicitate - Reclama ta aici
Shopping Cart
Scroll to Top