Tunsori bărbați la modă care s-ar putea să-ți placă

Tunsori bărbați la modă care s-ar putea să-ți placă

Tunsori bărbați la modă care s-ar putea să-ți placă și să vrei să încerci să vezi care ți se potrivește cel mai bine!

În general, vara aduce cu sine noi modele de tunsori bărbați. Revistele, emisiunile televizate, concertele în aer liber, dar și terasele arhipline ne dovedesc clar că sezonul estival este ocazia ideală pentru a încerca noi tunsori, pentru a transforma frizurile în artă și pentru a pune la încercare măiestria frizerilor.

Tunsorile pentru bărbați nu sunt doar un element estetic, ci și un factor care susține personalitatea fiecăruia. Așadar, frizurile alese sunt extrem de variate, ca rezultat al unicității fiecăruia. Cu toate acestea, există câteva preferințe în materie de tunsori bărbați pentru această vară.

Tunsori bărbați la modă care s-ar putea să-ți placă

Buzz Cut

Ușor de întreținut, această tunsoare oferă un aer tineresc și rebel. E potrivită atât pentru un look casual, cât și pentru unul formal. În funcție de outiftul pentru care se optează, stilul Buzz te poate face să arăți relaxat, puternic sau sexi.

Valuri

Valurile în partea superioară a capului au devenit un trend atunci când ne referim la tunsori bărbați pentru vară. Fie că sunt realizate pe păr scurt sau mai lung, fie că sunt decolorate sau sau nu, valurile atrag privirile. De reținut este faptul că pentru a crea un look definit și îngrijit, sunt necesare produse de styling.

Undercut

Cu siguranță această tunsoare este printre cele sexi și impresionante. Bărbații cu părul drept sunt mai avantajați, dar cu produsele potrivite, și părul ondulat poate beneficia de această frizură în vogă. Simplă și totodată sofisticată, Undercut este în topul preferințelor verii.

Quiff conic

Caracteristica este forma de V lăsată în spate și părul mai lung în partea superioară. Poate fi decolorat, înalt, mediu. În funcție de modul de aranjare, poate crea un aspect elegant sau messy. Necesită, de asemenea, produse cosmetice de styling.

Tunsoarea texturată

De-a lungul anilor, preferința părului lung la bărbați a crescut, fără îndoială. Tunsoarea texturată împreună cu părul scurt pe părțile laterale oferă într-adevăr o impresie uimitoare. Acest tip de frizură permite multiple forme de aranjare a părului, în funcție de preferințe.

Pompadour lateral

Una dintre cele mai populare tunsori ale tuturor timpurilor, nu lipsește din topul preferințelor nici în această vară. Este dorită de bărbați în ciuda faptului că este o frizură destul de pretențioasă. Părul oferă un look elegant și are nevoie de aranjare.

Stilul Caesar

Dacă ne amintim de marele imperator roman, deja avem în ochi modelul de tunsoare. Frizura este una versatilă și, din câte se pare, atemporală. Deseori este preferată cu un finisaj neted, dar se poate opta și pentru un stil mai dezordonat. Oferă un look clasic adaptat la modern prin părțile laterale mai scurte.

Faux Hawk scurt pe laterale

Una dintre tunsorile care permit o mulțime de opțiuni de stil și mai multe look-uri diferite. Rutina și rigiditatea în aranjarea părului dispar și, în plus, nu există necesitatea unor instrumente de aranjare, putând fi folosite cu succes degetele și produse de styling.

Suntem convinși că la orice salon te așteaptă specialiști gata să-ți arate că sunt capabili să realizeze cele mai provocatoare tunsori pentru bărbați. Indiferent de preferințe, avem certitudinea că fiecare frizură poate ieși în evidență la modul pozitiv, prin profesionalismul și atenția la cele mai mici detalii pe care frizerii le acordă fiecărui bărbat.

Distribuie gratuit prietenilor informație interesantă și de interes pentru a-i ajuta și urmărește-ne pe rețelele de socializare ca să rămâi la curent!

Servicii de publicitate - Reclama ta aici
Shopping Cart
Scroll to Top