Roberto Kuzmanovic

Vești pentru cititorii revistei Vox Auhtors

Aveți în fața dumneavoastră numărul actual din MMXXI al publicației cultural-artistice VOX AUTHORS. Acest număr este unul special prin prisma modificărilor majore și importante efectuate la baza lui. Pe scurt, este o ediție de lux. Format tipărit.
Pesemne știți că frecvența de publicare era bianuală, însă în urma feedback-ului primit ne-am sesizat că se dorește o frecvență mai sporită. De aceea, acum vă vom promite mai multe materiale pe an, tematice, în funcție de anotimp, de situații, de evenimente etc.. Acestea sunt disponibile gratuit direct din platformă.

Formatul revistei a devenit ceva mai practic din punct de vedere tehnic, ajutându-vă să lecturați mult mai simplu.

Din iulie MMXVI am fost continuu alături de cititori prin intermediul internetului, cu ajutorul paginilor de socializare și a platformei noastre culturale, v-am scris și ne-ați scris. Am observat că unora le-a fost dificil să ajungă la noi, deoarece am utilizat doar câteva platforme (cele pe care le-am dibuit ca fiind mai eficiente), să ne transmită mesajele lor, iar în acest sens, nu vă promitem că vom fi pe tot internetul, însă vă asigurăm că vom fi acolo unde există interes, inclusiv pe platforme de specialitate. Da, ne vom crește vizibilitatea pe internet.

Ne bucură enorm de mult că ne-ați remarcat calitatea după care tânjim la fiecare număr și că ați înțeles viziunea noastră. Nu ne-am dorit o revistă timpurie pe care să dați banii și apoi să devină o simplă hârtie, informațiile nemaifiind de actualitate, dimpotrivă, am căutat să oferim numere de colecție pe care le puteți citi și reciti ori de câte ori aveți nevoie. Ne diferențiem cu atât mai mult de alții prin transparență și prin gratuitatea numerelor publicației.

În numere precedente o să găsiți polemici interesante cu scriitori, despre spiritualitate, despre dezvoltare personală, despre viață, despre educație și cultură, despre gramatică și literatură. Totodată vă vor fi prezentate, cu ajutorul unor cronichete, diverse cărți pe care le puteți citi, dacă le găsiți de interes. Și o să vedeți că fiecare, în felul ei, are câte un plus-valoare pe care noi am apreciat-o.
Revista debutează în primele numere cu articole inedite despre subiecte precum vrăjitorie, magie, iluzionism, sacru, iar spre încheiere, după o amplă sesiune de recomandări literare, vă vom răsfăța cu proză scurtă și poezie.

Continuă cu materiale tot inedite, interviuri și dezbateri care ne ajută să cunoaștem mai bine omul, fie el profesionist, antreprenor, artist sau scriitor. Omul care, popular sau nu, a reușit, a inspirat, a adus un minim de contribuție în societatea contemporană.

Privind bârfele naive pe care le-au lansat unii la adresa noastră în trecut, dar și cele din viitor, dacă or fi, puține și nesemnificative oricum, nu putem decât să ne-amintim de-o vorbă hazlie: cititorii noștri sunt mai inteligenți decât scriitorii altora. Importanța pe care și-au dat-o a fost, pentru ei, mult prea mare, încât n-au putut să observe că noi n-am făcut Can-Can și nici nu vom face vreodată.

Concluzia? S-au băgat singuri în nămol. Adevărul îl poate observa oricine, direct din revista noastră, dar absolut oricine n-are capul în pământ ca struțul. În genere, e o revistă care nu deranjează pe nimeni, dar iată că orice e bun poate primit și anumite forme de feedback din care noi înțelegem că revista are impact.

Vă mulțumim tuturor pentru că sunteți alături de noi și vă dorim lectură splendidă. Iar până în iarnă vă dorim o toamnă productivă!

Mai trebuie să știți că revista oferă pachete de servicii gândite pentru a promova autori, antreprenori, profesioniști, afaceri online și offline. Avantajul apariției pe acest site este existența unui public numeros, interesat de un stil de viață productiv. Site-ul făcând parte dintr-o vastă rețea, linkurile create distribuindu-se simultan pe site-urile și blogurile partenere.

Numele brandului sau serviciile / produsele nou apărute vor fi prezente pe rețelele sociale, pe motoarele de căutare, pe site-urile culturale și alte canale mass-media, iar publicul are posibilitatea de a accesa legătura prin care poate face achiziții. La încheierea fiecărei campanii se va elibera un raport oficial, cu date statistice clare. Pachetele prestabilite sunt disponibile la cerere, dar ele pot fi și personalizate, în funcție de bugetul alocat promovării.

Putem oferi, de asemenea :

✓ Design grafic pentru copertă de carte, semne de carte, afiş, cărţi de vizită, logo sau WEBSITE de prezentare a autorului/cărții etc;
✓ Tehnoredactare computerizată;
✓ Scriere conţinut textual pentru articole, descrieri şi recenzii produse, eseuri, rapoarte etc;
✓ Recenzii sponsorizate;
✓ Corectare sau rescriere text, introducere diacritice, îmbunătăţire text;
✓ Şi multe alte servicii.

Distribuie gratuit prietenilor informație interesantă și de interes pentru a-i ajuta și urmărește-ne pe rețelele de socializare ca să rămâi la curent!

Servicii de publicitate - Reclama ta aici
Shopping Cart
Scroll to Top