Revista cultural-artistică Vox Authors

VOX AUTHORS

Revistă cultural-artistică

Vox Authors Luxury Edition

Revista Cultural-Artistică Vox Authors este publicația destinată scriitorilor, artiștilor și oamenilor de cultură care doresc să se dezvolte personal, artistic, emoțional și profesional!

ISSN 2501-9848 | ISSN-L 2501-9848

Dezvoltată în anul MMXVI de către scriitorul și editorul Roberto Kuzmanovic, în mod independent, publicația a fost distribuită gratuit, ajungând încă de la primul său număr la un impresionant public din România, Republica Moldova, dar și către alți români din diaspora. Iar astăzi ne mândrim cu ediții de lux pe care le recomandăm spre a fi citite!

DESPRE REVISTA

Vox Authors este disponibilă în format fizic, ediție premium cu apariție bianuală, dar și în format electronic, având apariție lunară și vei găsi la dispoziția ta informații de calitate din variate domenii

TRAVEL

Mapamondul sub lupă. Din vârful munților, lumea pare mică, de pe țărm oceanele par nemărginite, însă lumea este exact atât cât poți tu să o cunoști! Descoperă lumea!

EDUCAȚIE

Credem cu tărie într-un viitor consolidat pe educație și ne aducem aportul în prezent cu materiale din care fiecare are câte ceva de învățat! Un pas spre evoluție!

ISTORIE

Călătorii prin trecut. Când istoria se repetă nu mai rămâne decât să învățăm cum să scriem istorie. Și te invităm să citești, să cunoști trecutul pentru prezent și viitor!

INTERVIURI

Convorbiri cu oameni! Cunoaștem lumea, dar cunoaștem și omul, antreprenori, artiști, specialiști, scriitori sau pe oricine contribuie la formarea lumii.

LITERATURĂ

Pași prin literatură. Prefețe, recomandări, cronichete, recenzii și sinopsis-uri de carte. Cunoaște cartea și pătrunde chiar acum în universul său uimitor!

NOUTĂȚI

Într-o lume în care Internetul abundă în noutăți, știri și evenimente, e greu de știut care-s vești și care-s povești! Noi verificăm și înapoi la lume dăm!

ARTĂ

Avem atât de multă artă valoroasă chiar sub nasul nostru, încât ne putem îmbogăți privind-o cu nesaț, promovând-o din plăcere și mulțumindu-le creatorilor!

PUBLICITATE

Publicitatea este necesară pentru sustenabilitatea revistei, dar noi nu promitem doar produse în care credem, ci și o reclamă care să fie pe gustul tău!

CREATIV

Creația din perspectivele oamenilor se manifestă prin varii activități care dau naștere unor noi și noi trăiri, gânduri, respectiv sentimente nemaipomenite.

PRESĂ

Nu ne vom lăsa mai prejos și vom semnala cu orice prilej ce nebunii vom mai întreprinde sub egida brandului nostru celor care urmăresc micul trust de presă.

DESIGN

Linii, forme, umbre, lumini și culori care ne ghidează pasul în mod impresionant decât în design și în arhitectură încă nu am mai văzut. Aruncă și tu o privire!

EDITORIAL

Opiniuni și editoriale despre societatea zilelor noastre, uneori și umor pentru a o vedea prin ochi mai buni, dar și satiră pentru a o tachina cu mustrări deloc aspre!

REDACȚIA

Să cunoaștem redacția Vox Authors!

Roberto Kuzmanovic
Roberto Kuzmanovic
Editor, fondator
Mara Mădălina
Mara Mădălina
Redactor șef, co-fondator

RECLAMĂ

Ai nevoie de publicitate?

Vei face o alegere potrivită să promovezi brandul, produsul sau serviciile tale în revista noastră, deoarece ne vom adresa unei audiențe potrivite într-un mod inedit! 

PUBLICĂ

Vrei să publici în revistă?

Eseuri, dezbateri, poezii, proză scurtă, fotografii sau alte tipuri de creații care îți aparțin își pot găsi lumina potrivită în revistă, iar vocea ta se poate face auzită!

Contactează-ne și trimite-ne creațiile tale!

Vox Authors Luxury Edition
Vox Authors IV
Vox Authors VII
Vox Authors III
Vox Authors VI
Vox Authors II
Vox Authors V
Vox Authors I

Ai 10-15 minute la dispoziție să răsfoiești revista Vox Authors?Accesează gratuit versiunea electronică și descoperă noutățile noastre!

Ne-au recomandat pe de-o parte cititori, pe de alta scriitori, dar și clienți ai serviciilor noastre de publicitate!

"Citesc de mult timp publicația. Am văzut recenzii și interviuri interesante, care mi-au plăcut și le-am dat mai departe. M-am bucurat că promovează literatură clasică și contemporană, poezie și proză, evidențiind, printre scriitorii români, și scriitori străini. M-am înscris pentru un program promoțional, și am fost surprinsă de rapiditatea cu care au prezentat 3 romane diferite (două dintre ele de două volume) și un interviu cu întrebări incitante. Felicitări la ceas aniversar, pentru că luna aceasta publicația a împlinit 5 ani!"
Marina Costa
Marina Costa
Scriitoare
"Am contactat publicația pentru un pachet de promovare. Îmi plăcea cum sună oferta lor, dar recunosc că ceea ce au oferit a depășit cu mult așteptările. Au promis timp de lucru aproximativ 3 zile. Am fost sceptică inițial, mai ales că romanul meu are 645 de pagini. În 24 de ore nu aveam doar o recenzie, aveam o introspecție în adâncul sufletului meu. Acești minunați profesioniști au citit cu atenție ce le-am trimis și mai mult de atât, au descifrat mesajul din spatele cărții. Au pregătit fiecare material cu atenție și dedicare iar întrebările interviului au fost extraordinar de bine alese. Pe tot parcursul colaborării le mai strecuram întrebarea: „Sigur nu citiți gânduri?” Eu cred că mi le-au citit pentru că totul a fost perfect. Le mulțumesc din suflet pentru tot. Știu că munca lor mă va ajuta în promovarea cărții. Sunt niște oameni minunați pe care îmi place să cred că de acum încolo îi pot numi prieteni."
Raluca-Alina Iorga
Raluca-Alina Iorga
Scriitoare
"Deși eram sceptic în privința unui suport, în ceea ce privește promovarea culturală a noii mele cărți, intitulată "Rutinalisme", cei din publicație s-au dovedit a fi chiar mai mult decât atât. Recenziile atât autentice cât și sincere, au fost un adevărat imbold pentru un scriitor aflat la început de drum. Îi recomand cu încredere, în special pentru cei care își doresc mai mult decât o promovare „sintetică”. Pe viitor, cu siguranță vor fi prima opțiune în lista potențialilor colaboratori."
Bogdan Moldovan
Bogdan Moldovan
Antreprenor, scriitor debutant

Revista cultural-artistică Vox Authors își rezervă dreptul de a refuza publicarea anumitor subiecte care pot genera conflicte de interes. Update: Revista și-a încetat activitatea! Este disponibilă noua revistă EVOX.

Shopping Cart
Scroll to Top