Website pentru scriitori

Website pentru scriitori – avantaje și ajutor

Website pentru scriitori, poeți, prozatori sau – pe scurt – autori de cărți. Care sunt avantajele majore pe care le oferă realizarea unui site web.

Dacă ești scriitor, această prezentare este pentru tine! Așadar, care sunt avantajele?

În primul rând, un website te ajută să îţi promovezi numele, să devii cunoscut rapid.

Un website de autor îţi va promova totodată cărţile, oferindu-le un potenţial mult mai mare de vânzare şi, implicit, de a fi citite.

Acelaşi website îţi va da ocazia de a-ţi informa cititorii într-un mod profesionist asupra activităţilor tale, evenimentelor literare la care vei participa, următoarelor cărţi/publicaţii pe care intenţionezi să le tipăreşti etc.

Website-ul de autor este portofoliul tău prin care nu doar te promovezi, ci şi păstrezi o legătură permanentă cu cititorii.

Spre deosebire de reţelele sociale, website-ul le va arăta acestora că sunt trataţi cu respect, că activitatea ta literară nu se rezumă la social media şi la discuţii pe grupuri, ci este o muncă serioasă şi calitativă.

Prin inserarea unui blog pe website-ul de scriitor, poţi interacţiona la un nivel profesionist atât cu cititorii, cât şi cu alte persoane interesate de cărţile şi activitatea ta.

La fel de utilă este şi pagina de contact.

Ce trebuie să mai ştii!

Cum te poate ajuta un website pentru scriitori!

Ţine cont că un website pentru autor trebuie să fie unul organizat, dinamic, cu categorii vizibile care să le asigure vizitatorilor o navigare uşoară.

De asemenea, ceea ce publici, ca autor, trebuie să fie informativ, corect din punct de vedere lingvistic, atractiv pentru cititori.

Pentru ca un website să te ajute în promovare, ai grijă să îl actualizezi periodic, în scopul de a le oferi vizitatorilor o experienţă plăcută de navigare.

Anumite elemente neglijate duc către o încărcare greoaie a site-ului şi, implicit, către părăsirea lui de către potenţialii cititori. O administrare corespunzătoare periodică este esenţială în acest sens.

Editura RKEVOLUTION vine în ajutorul tău pentru a-ţi construi un website de autor în mod profesionist şi, în plus, îţi oferă şi posibilitatea de a accesa serviciile de administrare care îţi vor asigura un website dinamic.

Află mai multe despre cum poţi avea propriul website de autor. Contactează-ne pe pagina editurii noastre sau prin intermediul paginii de Contact de pe website.

Distribuie gratuit prietenilor informație interesantă și de interes pentru a-i ajuta și urmărește-ne pe rețelele de socializare ca să rămâi la curent!

Servicii de publicitate - Reclama ta aici
Shopping Cart
Scroll to Top