POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

În prezentul document vă este prezentată și comunicată politica de confidențialitate a companiei S.C. ROBERTO MEDIA EVOLUTION S.R.L. în mediul on-line, privind datele personale ale utilizatorilor paginilor web afișate pe site-urile, aplicațiile, (sub)domeniile și canalele de comunicare deținute de către companie pentru rkevolution.ro.

Confidenţialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale S.C. ROBERTO MEDIA EVOLUTION S.R.L..

Această pagină are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet rkevolution.ro, la care ne vom referi în continuare cu denumirile „RK Evolution”, „RKEvolution.ro”, „site”.

Cuprins:

Scopurile şi temeiurile prelucrării;
Categoriile de date cu caracter personal prelucrate;
Durata pentru care sunt prelucrate datele;
Transferul datelor cu caracter personal;
Dezvăluirea datelor cu caracter personal;
Cookie;
Drepturile de care beneficiaţi;
Confidenţialitatea minorilor;
Modificări în politica de confidenţialitate;
Alte pagini utile.

Date de identificare companie

SC ROBERTO MEDIA EVOLUTION S.R.L. – persoană juridică română, cu sediul în Câmpia Turzii, jud. Cluj, Nr. de ordine în registrul comerţului J12/1256/2021, CUI 43897792, reprezentat prin Roberto Kuzmanovic – în calitate de administrator.

Contact: admin[@]rkevolution.ro sau contact[@]rkevolution.ro

Scopurile şi temeiurile de prelucrării

Dacă sunteţi utilizator al site-ului, aplicațiilor sau platformelor prin intermediul cărora operează brandul RK Evolution, deținut de societatea comercială SC ROBERTO MEDIA EVOLUTION S.R.L., datele dumneavoastră sunt prelucrate în scopurile prezentate mai jos.

Refuzul de a ne comunica datele dumneavoastră sau refuzul de a prelucra datele pe care ni le comunicați nu vor avea consecințe negative asupra dumneavoastră, însă în lipsa unora dintre aceste tipuri informații nu vom putea asigura buna funcționare și livrare a serviciilor noastre.

Pentru clienți, privind desfăşurarea relaţiei contractuale dintre dumneavoastră şi SC ROBERTO MEDIA EVOLUTION S.R.L., respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea şi facturarea comenzii plasate pe site, informarea dumneavoastră asupra stării comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.

Prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop are la bază consimțământul oferit de către dumneavoastră şi definit în cuprinsul paginii Termeni şi Condiţii – “https://www.rkevolution.ro/termeni-si-conditii”.

Furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesară pentru executarea acestui contract. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecinţă imposibilitatea derulării raporturilor contractuale dintre dumneavoastră și brandul RK Evolution, deținut de SC ROBERTO MEDIA EVOLUTION S.R.L., pentru îndeplinirea obligaţiilor legale ce revin în contextul serviciilor prestate prin intermediul site-ului, inclusiv a obligaţiilor în materie fiscală, precum şi în materie de arhivare.

Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop este necesară în baza unor obligaţii legale. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este necesară.

Pentru activităţi de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă (e-mail, sms etc,) de comunicări comerciale privind produsele şi serviciile oferite de RKEvolution.ro prin intermediul site-ului.

Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al RKEvolution.ro de a îmbunătăţi permanent experienţa clienţilor pe site.

Vă puteţi exprima consimţământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin bifarea căsuţei corespunzătoare de la momentul creării contului, sau ulterior creării contului, la secţiunea informaţiile „contului meu”.

Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale, puteţi folosi opţiunea de la finalul fiecărui e-mail / sms conţinând comunicări comerciale. În plus, puteţi să vă dezabonaţi prin accesarea secţiunii “Informaţiile contului meu” sau link-urile „Dezabonare”. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară.

În scopul efectuării diverselor analize, raportări privind modul de funcţionare a site-ului, realizarea de profiluri de preferinţe de consum, în principal, în vederea îmbunătăţiri experienţei oferite pe site.

Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al companiei noastre de a îmbunătăţi permanent experienţa clienţilor pe site.

Dacă sunteţi vizitator al site-ului, SC ROBERTO MEDIA EVOLUTION S.R.L. prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

Pentru activităţi de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă (e-mail, sms), de comunicări comerciale privind produsele şi serviciile oferite de SC ROBERTO MEDIA EVOLUTION S.R.L., prin intermediul site-ului.

Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimţământul dumneavoastră, dacă alegeţi să-l furnizaţi.

Vă puteţi exprima consimţământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin completarea şi bifarea căsuţei corespunzătoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe site.

Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteţi folosi opţiunea de la finalul fiecărui e-mail / sms conţinând comunicări comerciale.

Pentru rezolvarea plângerilor, reclamaţiilor şi pentru a monitoriza traficul în scopul îmbunătăţirii experienţei dumneavoastră pe site.

Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la baza interesul legitim al SC ROBERTO MEDIA EVOLUTION S.R.L. de a asigura funcţionarea corectă a site-ului, precum şi pentru a îmbunătăţi permanent experienta vizitatorilor site-ului, inclusiv prin soluţionarea diferitelor comentarii, întrebări sau reclamaţii.

Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

Dacă sunteţi client al site-ului, se vor prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, cum ar fi:

Nume şi prenume, Număr de telefon, Adresa de e-mail, Adresa de facturare, Adresa de livrare, IP și Date referitoare la modul în care utilizaţi site-ul (de exemplu, comportamentul / preferinţele / obişnuinţele dumneavoastră în cadrul serviciilor RKEvolution.ro, precum şi orice alte categorii de date pe care le furnizaţi în mod direct în contextul creării contului de utilizator, în contextul plasării unei comenzi prin intermediul site-ului sau în orice alt mod care rezultă din utilizarea site-ului.

Dacă, pentru a va crea cont de utilizator pe site, utilizaţi contul dumneavoastră de Facebook sau Google, se vor prelucra următoarele date publice de profil, afişate de aplicaţiile respective: nume utilizator, adresa de e-mail.

În cazul în care alegeţi să vă creaţi cont de utilizator doar înainte de a finaliza comanda unui produs disponibil pe site, se va solicita adresa dumneavoastră de e-mail în baza căreia va fi creat automat un cont.

În cazul în care nu finalizați comanda, adresa de e-mail şi celelalte date furnizate nu vor fi stocate, iar contul creat va fi şters automat.

Dacă sunteţi vizitator al site-ului, se vor prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizaţi:

În mod direct, în contextul utilizării site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizaţi în cadrul secţiunii de contact / întrebări / reclamaţii, în măsura în care ne contactaţi în acest fel.

În mod indirect, date precum: adresa IP, browser folosit, durata navigării, istoricul căutărilor pe acest site, sistem de operare folosit, limba şi pagini vizualizate, URL-uri complete, secvenţa de click-uri către, prin şi de la site-ul nostru, informaţii sau produse vizualizate / căutate, durata vizitelor pe anumite pagini, informaţii privind interacţiunea cu paginile (ex. derularea, click-urile, trecerile de mouse), date despre comportamentul utilizatorilor.

Durata pentru care vă prelucram datele

Vom prelucra, conform legii în vigoare, datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menţionate mai sus.

În cazul în care sunteţi client, vom prelucra datele dumneavoastră pe întreaga durată a raporturilor contractuale şi, ulterior, conform obligaţiilor legale care revin în sarcina (de ex, în cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de păstrare prevăzut de lege este de 10 ani de la data încheierii exerciţiului financiar în cursul căruia au fost întocmite).

În situaţia în care sunteţi client şi vă exercitaţi opţiunea de ştergere a contului de utilizator, prin apăsarea butonului “ştergere cont” din secţiunea “informaţiile contului meu”, se va interpreta această acţiune ca opţiunea dumneavoastră de a vă dezabona de la primirea de comunicări comerciale prin care vă ţinem la curent despre produsele şi serviciile oferite prin intermediul site-ului, iar contul va fi șters.

În acest sens, dacă alegeţi să vă ştergeţi contul de utilizator, nu vă vom mai trimite e-mailuri şi / sau sms-uri de acest gen.

Totuşi, dorim să vă informăm că ştergerea contului nu va avea ca efect automat ştergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal.

În cazul în care doriţi să nu va mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau dacă doriţi ştergerea datelor, vă puteţi exercita drepturile solicitând în mod expres acest lucru prin intermediul paginii de contact RKEvolution.ro.

În cazul în care solicitaţi ştergerea contului, însă pe acel cont există cel puţin o comandă activă, cererea de ştergere a contului va putea fi înregistrată numai după livrarea produselor şi finalizarea ultimei comenzi active.

Dacă vă retrageţi consimţământul pentru prelucrarea datelor în scop de marketing, va înceta prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în acest scop, fără însă a afecta prelucrările desfăşurate de pe baza consimţământului exprimat de către dumneavoastră înainte de retragerea acestuia.

Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate către SC ROBERTO MEDIA EVOLUTION S.R.L. pot fi transferate în afara României, dar doar către state din Uniunea Europeană. În acest caz, transferul se va face în mod criptat și securizat.

Dezvăluirea datelor cu caracter personal

Nu închiriem / vindem datele dumneavoastră cu caracter personal către terţe părţi.

Pe lângă operator, în anumite situaţii, datele pot fi accesibile pentru terţe părţi precum furnizori de servicii, operatori de transport, furnizori de hosting, companii IT, numite, dacă este necesar, ca persoane împuternicite de Operator.

Acestea sunt obligate prin contract să menţină confidenţialitatea datelor şi să le folosească exclusiv în scopul pentru care le-au fost furnizate.

De asemenea, am putea dezvălui datele dumneavoastră cu caracter personal către autorităţile publice centrale / locale, în următoarele cazuri exemplificativ enumerate:

Pentru administrarea site-ului;

În situaţiile în care această comunicare ar fi necesară pentru atribuirea de premii sau alte facilităţi persoanelor vizate, obţinute ca urmare a participării lor la diverse campanii promoţionale organizate de către şi prin intermediul site-ului;

Pentru menţinerea, personalizarea şi îmbunătăţirea site-ului şi a serviciilor derulate prin intermediul lui pentru efectuarea analizei datelor, testarea şi cercetarea, monitorizarea tendinţelor de utilizare şi activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranţă şi autentificarea utilizatorilor;

Pentru transmiterea de comunicări comerciale de marketing, în condiţiile şi limitele prevăzute de lege atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege etc.

Cookie

În cadrul site-ului RKEvolution.ro sunt folosite tehnologii puse la dispoziție de către terți precum: Bing, Google, Facebook, Twitter, Linkedin, Instagram, WooCommerce, MailChimp, Paylike.

Prin intermediul acestor tehnologii, de tip Cookies, Pixeli sau butoane de partajare, ori formulare de comandă și cu acordul dumneavoastră, o parte din informații ale dumneavoastră pot fi interpretate de către terți pentru a analiza comportamentul utilizatorilor, pentru a măsura indici de performanță a site-ului, pentru a putea efectua sarcini plasate de către dumneavoastră sau pentru a putea personaliza reclame în funcție de interesele declarate de dumneavoastră.

Cookie-urile și datele au o valabilitate per sesiune și / sau până la următoarea dumneavoastră solicitare.

Lista de mai jos detaliază cookie-urile utilizate pe site-ul nostru.

CookieDescriere
__gadsModulul cookie __gads, setat de Google, este stocat în domeniul DoubleClick și urmărește de câte ori utilizatorii văd un anunț, măsoară succesul campaniei și calculează venitul acesteia. Acest cookie poate fi citit doar din domeniul pe care sunt setați și nu va urmări nicio dată în timpul navigării pe alte site-uri.
_gaCookie-ul _ga, instalat de Google Analytics, calculează datele despre vizitatori, sesiuni și campanii și, de asemenea, ține evidența utilizării site-ului pentru raportul de analiză al site-ului. Cookie-ul stochează informații în mod anonim și atribuie un număr generat aleatoriu pentru a recunoaște vizitatorii unici.
_ga_DTGCZEDCX9Acest cookie este instalat de Google Analytics.
_ga_S5EWHJSBWLAcest cookie este instalat de Google Analytics.
_gat_gtag_UA_207358656_1Setată de Google pentru a distinge utilizatorii.
_gidInstalat de Google Analytics, cookie-ul _gid stochează informații despre modul în care vizitatorii folosesc un site web, creând în același timp un raport de analiză a performanței site-ului. Unele dintre datele care sunt colectate includ numărul de vizitatori, sursa acestora și paginile pe care le vizitează anonim.
ajs_anonymous_idAcest cookie este setat de Segment.io pentru a verifica numărul de vizitatori noi și care revin pe site.
ajs_group_idAcest cookie este setat de Segment.io. Scopul cookie-ului nu este în prezent identificat. Posibil să înregistreze grupuri de vizitatori.
ajs_user_idCookie-ul este setat de Segment.io și este folosit pentru a analiza modul în care utilizați site-ul
connect.sidAcest cookie este folosit pentru autentificare și pentru autentificare securizată. Înregistrează informațiile de conectare.
cookielawinfo-checkbox-advertisementSetat de pluginul GDPR Cookie Consent, acest cookie este utilizat pentru a înregistra consimțământul utilizatorului pentru cookie-urile din categoria „Publicitate”.
cookielawinfo-checkbox-analyticsAcest cookie este setat de pluginul GDPR Cookie Consent. Cookie-ul este utilizat pentru a stoca consimțământul utilizatorului pentru cookie-urile din categoria „Analytics”.
cookielawinfo-checkbox-functionalCookie-ul este setat prin consimțământul cookie GDPR pentru a înregistra consimțământul utilizatorului pentru cookie-urile din categoria „Funcțional”.
cookielawinfo-checkbox-necessaryAcest cookie este setat de pluginul GDPR Cookie Consent. Cookie-urile sunt utilizate pentru a stoca consimțământul utilizatorului pentru cookie-urile din categoria „Necesar”.
cookielawinfo-checkbox-othersAcest cookie este setat de pluginul GDPR Cookie Consent. Cookie-ul este utilizat pentru a stoca consimțământul utilizatorului pentru cookie-urile din categoria „Altele”.
cookielawinfo-checkbox-performanceAcest cookie este setat de pluginul GDPR Cookie Consent. Cookie-ul este utilizat pentru a stoca consimțământul utilizatorului pentru cookie-urile din categoria „Performanță”.
debugÎnregistrează erorile afișate vizitatorilor pe site.
GoogleAdServingTestInstalat de Google pentru a testa AdServing.
loglevelUn cookie care memorează autentificările per level ale utilizatorilor.
loom_anon_commentUtilizat de Loom pentru a măsura comentariile făcute de vizitatorii site-ului la videoclipurile afișate pe pagini.
loom_referral_videoUtilizat de Loom pentru a măsura videoclipurile afiliate.
test_cookieTest_cookie este setat de doubleclick.net și este folosit pentru a determina dacă browserul utilizatorului acceptă module cookie.
viewed_cookie_policyCookie-ul este setat de pluginul GDPR Cookie Consent și este utilizat pentru a stoca dacă utilizatorul a consimțit sau nu utilizarea cookie-urilor. Nu stochează date personale.
woocommerce_recently_viewedAcest cookie ajută modulul Woocommerce să urmărească produsele pe care le vizualizați pentru a vă ține evidența produselor vizualizate recent pe site.

Drepturile de care beneficiaţi

În condiţiile prevăzute de legislaţia în materia prelucrării datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, beneficiaţi de următoarele drepturi:

Dreptul la informare – dreptul de a primi detalii privind activităţile de prelucrare efectuate de către, conform celor descrise în prezentul document;

Dreptul de acces la date dreptul de a obţine confirmarea din partea cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum şi detalii privind activităţile de prelucrare cum ar fi modalitatea în care sunt prelucrate datele, scopul în care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor etc;

Dreptul la rectificare – dreptul de a obţine corectarea, fără întârzieri justificate, de către RKEvolution.ro a datelor cu caracter personal inexacte / nejustificate, precum şi completarea datelor incomplete;

Dreptul la ştergerea datelor, fără întârzieri nejustificate, (“dreptul de a fi uitat”) – se aplică anumite condiţii. Este posibil ca, în urma solicitării de ştergere a datelor, să se anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) şi să se continue în aceste condiţii prelucrarea pentru scopuri statistice;

Dreptul la restricţionarea prelucrării, în anumite condiţii;

Dreptul la portabilitatea datelor – dreptul de a primi datele cu caracter personal într-o modalitate structurată, folosită în mod obişnuit şi într-un format uşor de citit, precum şi dreptul ca aceste date să fie transmise de către către alt operator de date, în măsura în care sunt îndeplinite condiţiile prevăzute de lege;

Dreptul la opoziţie;

În ceea ce priveşte activităţile de prelucrare, acestea se pot exercita prin transmiterea unei solicitări conform celor indicate mai jos:

În orice moment, din motive legate de situaţia particulară în care se află persoana vizată, că datele care o vizează să fie prelucrate în temeiul interesului legitim al RKEvolution.ro sau în temeiul interesului public, cu excepţia cazurilor în care poate demonstra că are motive legitime şi imperioase care justifica prelucarea şi care prevalează asupra intereselor, drepturilor şi libertăţilor persoanelor vizate sau că scopul este constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanţă;

În orice moment, în mod gratuit şi fără nicio justificare, ca datele care o vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct;

Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate;

Dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activităţi de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, fapt care produce efecte juridice ce privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă;

Dreptul de a vă adresa Autorităţii Naţionale de supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanţelor competente, în măsura în care consideraţi necesar.

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate şi pentru a vă exercita drepturile menţionate mai sus, vă rugăm să vă adresaţi la adresa de email: admin[@]rkevolution.ro

Confidenţialitatea minorilor

Nu contactăm cu bună ştiinţă și / sau nu colectăm informaţii de la persoane cu vârsta sub 18 ani. Website-ul nu are ca scop solicitarea de informaţii de orice fel de la persoane cu vârsta sub 18 ani.

Dacă doriţi să ne comunicaţi primirea de informaţii despre persoanele cu vârsta sub 18 ani, vă rugăm să ne contactaţi pe email la contact[@]rkevolution.ro

Modificări în politica de confidenţialitate

Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidenţialitate. În cazul unor modificări majore în viitor, vei fi înştiinţat pe email (dacă este posibil) sau prin afişarea unui mesaj specific pe site.

Shopping Cart