Sale!

Inteligența emoțională – Dezvoltă-ți EQ-ul în doar câteva ore!

Prețul inițial a fost: 300 lei.Prețul curent este: 157 lei.

Inteligența emoțională este esențială în dezvoltarea fiecăruia dintre noi. Înscrie-te la cursul online și investește în evoluția ta personală! În mai puțin de 1 zi vei simți contribuția la progresul tău.

Descoperă acum cursul destinat oricărei persoane care dorește să interacționeze în mod armonios cu cei din jurul său. Prieteni, familie, copii, clienți sau colegi de muncă – toți vor avea șansa să fie surprinși de schimbarea care va începe cu tine! O schimbare în bine! O emoție potrivită pentru relații de durată!

SKU: EvoEdu3 Categorie:

„Inteligența emoțională” este un curs pentru dezvoltarea personală și profesională a persoanelor care au nevoie să interacționeze cu oamenii într-un mod mai eficient.

Este realizat în colaborare cu un cadru didactic și consilier pentru dezvoltare personală certificat internațional. Astfel, informațiile din curs vizează inclusiv lucrul cu copiii.

Prin inițiativa EVOEDU – Evoluție prin educație, acum poți învăța tot ce este necesar să știi despre conceptul de inteligență emoțională. Vei înțelege cum să recunoști, să gestionezi emoțiile și cum să îți dezvolți EQ-ul.

Durată

15 ore

Nr. module

5

Adeverință

Se eliberează la cerere

Diplomă

Se eliberează diplomă de participare la cerere

Evaluare cursant

Da

Include suplimentar

Jocuri, activități și lecție deschisă pentru dezvoltarea inteligenței emoționale

Shopping Cart
Inteligența emoțională - Dezvoltă-ți EQ-ul în doar câteva ore!Inteligența emoțională – Dezvoltă-ți EQ-ul în doar câteva ore!
Prețul inițial a fost: 300 lei.Prețul curent este: 157 lei.
Scroll to Top