remodelare corporală la femei

Afirmații corecte / greșite despre remodelare corporală la femei!

Atunci când vine vorba despre remodelare corporală la femei, se tot dezvoltă diverse afirmații, adevărate sau false, cu privire la procedură și efecte.

Din fericire, în zilele noastre este cât se poate de real faptul că ne putem remodela corpul așa cum ne dorim, și asta într-o manieră rapidă. Indiferent că ne referim la tehnicile invazive de sculptare a corpului sau la cele non-chirurgicale, acestea sunt menite să ne ofere aspectul fizic vizat de fiecare în parte.

Iată câteva dintre „miturile” remodelării corporale, precum și gradul lor de veridicitate.

1. Remodelarea corporală la femei implică durere

Nu întotdeauna. În prezent există o serie de tratamente non-invazive de remodelare corporală care nu implică durere, ci dimpotrivă, confort. De exemplu, clinicile oferă tratamentele care folosesc Radiofrecvența Tripolară și Activarea Dinamică a Mușchilor, experiența de remodelare corporală fiind una nedureroasă.

2. Remodelarea corporală anulează luarea în greutate

Procedurile de remodelare corporală nu împiedică creșterea în greutate după procedură. Accentul este pe redefinirea conturului corpului și, pentru a împiedica luarea în greutate, pacienții care optează pentru reconturare ar trebui să urmeze un regim sănătos de exerciții și alimentație. Totodată remodelarea corporală la femei nu înseamnă „a slăbi”, ci a sculpta corpul în maniera dorită, iar post-tratament sau intervenție chirurgicală, nu există o garanție privitoare la masa corporală viitoare.

3. Rezultatele remodelării corporale sunt pe termen scurt

Longevitatea rezultatelor variază de la pacient la pacient și se diferențiază în funcție de variabilele stilului de viață. De exemplu pacienții care au beneficiat de tratamentele profesionale nu doar că vor vedea efecte chiar după prima ședință, ci vor continua să se bucure de rezultate mult timp după tratament.

4. Procedurile de remodelare corporală non-chirurgicale sunt ineficiente

Acest lucru este complet neadevărat. Deși ar putea exista diferențe în ceea ce privește modul în care este efectuat tratamentul și numărul de ședințe necesare, există multe tratamente non-chirurgicale benefice care dau rezultate reale, dovedite clinic.

Tratamentele profesionale de la saloane au fost supuse unor ani de studiu, iar eficiența lor este una demonstrată. Totodată prezintă nu doar avantajul de a genera rezultate vizibile, ci și acela de a produce efecte pe termen lung.

5. Remodelarea corporală non-invazivă, cu ajutorul tehnologiei, afectează pielea

Tratamentele sunt potrivite pentru orice tip de piele. În primul rând, înainte de prima ședință de tratament, indiferent de tehnologia folosită, dacă aceasta implică un efect termic, se efectuează o consultație în urma căreia se vor identifica necesitățile și sensibilitățile tegumentului.

În al doilea rând, tratamentele de remodelare corporală la femei sunt efectuate de specialiști care sunt atenți la cel mai mic disconfort al pacientului.

6. Procedurile de remodelare corporală la femei redau încrederea în sine

Atunci când nu suntem mulțumiți de aspectul nostru exterior, când ceea ce vedem în oglindă ne produce disconfort vizual, apare, inevitabil, o scădere a stimei de sine. În momentul în care reapare satisfacția vizuală în legătură cu propriul fizic, bineînțeles, că se și recapătă încrederea în sine.

Citește și despre miturile epilării definitive!

În zilele noastre, remodelarea corporală este o procedură accesibilă pentru numeroși pacienți, indiferent de gen, care își doresc nu doar un aspect fizic conform standardelor proprii, ci și alte beneficii precum detoxifiere, oxigenare, îmbunătățirea circulației sanguine etc.

Distribuie gratuit prietenilor informație interesantă și de interes pentru a-i ajuta și urmărește-ne pe rețelele de socializare ca să rămâi la curent!

Servicii de publicitate - Reclama ta aici
Shopping Cart
Scroll to Top