Sale!

Cum atingi succesul prin comunicare (eBook)

25 lei

Cum atingi succesul prin comunicare – o carte ideală pentru orice antreprenor sau profesionist care dorește să descopere cum să comunice eficient!

Comunicarea, acest instrument la îndemâna oricui, poate fi catalizatorul succesului în orice domeniu al vieții, dar totodată poate aduce eșecul în orice plan existențial dacă nu este folosită în mod inteligent. Cum poate deveni comunicarea asul din mânecă prin care îți schimbi viața și te bucuri de prosperitate, relații interpersonale solide, armonie și înțelegere? Îți propunem o scurtă incursiune în tainele comunicării de succes și, ulterior implementării celor aflate, te invităm să devii martorul reușitelor tale din fiecare zi!

SKU: 978-606-95607-3-0 Categorie:

Învață să comunici cu succes și eficient, descoperind un alt unghi al storytelling-ului și asertivității, cunoscând beneficiile, caracteristicile comunicării și află cum să le folosești din poziția de lider, antreprenor sau profesionist.

Cartea de față este menită să aducă lumină în această dilemă, subliniind diferența între comunicare pur și simplu și comunicarea de succes care presupune eficiență, asertivitate și capacitatea de a folosi experiența de viață în relatarea unor povești captivante pentru interlocutori. Pentru că da, folosită în mod inteligent și conștient, comunicarea deschide uși, începe noi capitole, consolidează, clădește și aduce cu sine succesul – indiferent de ceea ce ne dorim.

Cumpără acum ebook-ul Cum atingi succesul prin comunicare!

FORMAT

eBook, PDF

PAGINI

60

COMPATIBILITATE

Orice eReader

AN PUBLICARE

MMXXII

EDITURA

EvoPUBLISHING

Shopping Cart
Cum atingi succesul prin comunicare (eBook)Cum atingi succesul prin comunicare (eBook)
25 lei
Scroll to Top