Sale!

Evoluăm prin educație (eBook)

Prețul inițial a fost: 15 lei.Prețul curent este: 0 lei.

Pentru orice societate, educația reprezintă instrumentul de evoluție, atât ca întreg, cât și individual. Prin proiectul EVOEDU – Evoluăm prin educație, EVOPUBLISHING contribuie la promovarea educației la nivel național, cu ajutorul cadrelor didactice care își împărtășesc experiența la clasă, studiile individuale și bunele practici desfășurate în activitatea la catedră.

Prezenta antologie reprezintă o resursă educațională pe care EVOPUBLISHING o pune la dispoziția celor interesați de evoluție prin educație. Le mulțumim cadrelor didactice participante la această antologie și ne afirmăm respectul față de profesorii care pun umărul la progresul învățământului românesc.

Citește gratuit ebook-ul Evoluăm prin educație!

SKU: 978-606-95607-8-5 Categorie:

Pornind de la premisa că educația este cea care ridică sau prăbușește o societate, RKEVOLUTION își propune să susțină dezvoltarea prin intermediul educației, cadrele didactice fiind în acest sens un ajutor neprețuit și valoros.

Experiența la catedră, resursele pe care profesorii le creează, implicarea lor dincolo de sala de clasă generează respect și evidențiază faptul că sunt oameni cu dăruire care își aduc zi de zi contribuția pentru un mâine mai bun.

Proiectul Evoluăm prin educație a fost demarat pentru a face cunoscute resurse educaționale diverse create de cadre didactice și pentru a le pune la dispoziția celor care doresc să aducă un plus de valoare în sistemul de învățământ.

Totodată reprezintă un schimb de experiență binevenit între cadrele didactice, la nivel național.

Citește gratuit antologia Evoluăm prin educație!

Shopping Cart
Evoluăm prin educație AntologieEvoluăm prin educație (eBook)
Prețul inițial a fost: 15 lei.Prețul curent este: 0 lei.
Scroll to Top