tuns barba cu stil în funcție de fizionomia ta!

Optează pentru tuns barba cu stil în funcție de fizionomia ta!

Optează pentru tuns barba cu stil în funcție de fizionomia ta! Află secretele de care trebuie să ții cont dacă vrei să arăți bine!

Atunci când optezi pentru tuns barbă, trebuie să îți iei în calcul că nu orice stil se potrivește oricărui bărbat și bineînțeles, oricărei forme a feței.

Ne-am obișnuit deja ca anual să vedem modele de barbă în vogă, tunsori care mai de care mai creative și, implicit, atractive.

Cu toate acestea, este indicat să iei în calcul cum se va armoniza un anumit stil feței tale, înainte de a opta pentru el la un barber shop. Totodată e bine să acorzi atenție și îngrijirii bărbii, așadar, oricât de mult ți-ar plăcea un model de barbă, gândește-te dacă ești dispus să îl întreții corespunzător și periodic.

Iată care sunt formele feței și ce stiluri de barbă li se potrivește!

Fața de tip rotund

Pentru o astfel de formă a feței, te vei orienta spre stilurile de barbă care creează efectul optic de alungire. Poți opta pentru o barbă scurtă, cu lateralele foarte bine conturate. Potrivit este și modelul Van Dyke care are barba plină și mustața detașată sau stilul Balbo care nu presupune perciuni, iar mustața este, de asemenea, detașată. Tot pentru alungire, cei mai răbdători pot încerca barba Tailored care va oferi și un efect de îngustare a chipului.

Fața de tip oval

Dacă în cazul feței rotunde, se încearcă un efect de alungire, posesorii unei fețe ovale se pot simți cu adevărat norocoși în ceea ce privește stilul de tuns barba. Aceștia pot opta pentru aproape orice model doresc, cu condiția să-l întrețină corespunzător, cu produse cosmetice speciale. Favorită rămâne în continuare barba 4 Days Stubble, care oferă un look masculin și este totodată ușor de îngrijit.

Fața de tip rectangular

Ne vom orienta cam la opusul feței rotunde și barba va fi mai lungă pe părți și mai scurtă în zona bărbiei pentru a evidenția un puternic caracter masculin al chipului. Barba Mutton Chops este o alegere oportună (perciunii sunt lungi și conectați cu o mustață tunsă simetric), la fel ca și modelul Chin Strap (o barbă fără mustață care înconjoară tot maxilarul inferior).

Nu uita că, indiferent de forma feței și de stilul de barbă ales, îngrijirea și întreținerea periodică sunt absolut necesare pentru un look armonios. Folosește produse cosmetice de calitate, speciale pentru barbă (nu cele pentru podoaba capilară, care pot avea efecte nedorite cum ar fi îmbâcsirea bărbii, formarea de coșuri, iritații etc.). Este recomandat să ai un șampon, un balsam și un ulei pentru barbă. Aceste produse te vor ajuta să îți menții barba curată, disciplinată și bine îngrijită. În același timp, pentru a menține modelul dorit, este necesar să tunzi barba periodic.

La Moshe Studio te așteptăm cu servicii impecabile și cu o atmosferă specific bărbătească. Barberii sunt deschiși provocărilor și îți vor oferi cele mai bune sfaturi, în funcție de modelul de barbă și de necesitățile tale. Ne găsești în Iași și poți oricând să îți faci o programare pentru a te bucura de un barber shop în adevăratul sens al cuvântului.

Distribuie gratuit prietenilor informație interesantă și de interes pentru a-i ajuta și urmărește-ne pe rețelele de socializare ca să rămâi la curent!

Servicii de publicitate - Reclama ta aici
Shopping Cart
Scroll to Top