Roberto Kuzmanovic

antreprenor

Roberto Kuzmanovic, antreprenorul

Roberto Kuzmanovic este calificat în managementul comunicării și certificat internațional în copywriting.

Din 2010 își aduce aportul în industriile de publicitate & marketing, respectiv mass-media.

A dezvoltat și coordonat proiecte on-line, respectiv strategii de comunicare și de vânzare în calitate de manager sau de editor și nu numai.

Înțelepciunea, etica, viziunea, modestia, creativitatea, integritatea, angajamentul sunt valori magistrale care-l definesc și cu ajutorul cărora a asimilat experiență și s-a dezvoltat profesional.

Roberto Kuzmanovic, antreprenorul
Roberto Kuzmanovic, antreprenorul
Roberto Kuzmanovic, antreprenorul
Roberto Kuzmanovic, antreprenorul
Roberto Kuzmanovic, antreprenorul
Roberto Kuzmanovic, antreprenorul

Un artist român complet, orientat spre ascensiune

Scurt istoric

Roberto KUZMANOVIC a fost scriitor, publicist și promoter cultural. Autor de poezie, publicistică, proză scurtă și lungă, prezent în diverse reviste, antologii și publicații on-line și/ sau tipărite, unde a mai semnat nenumărate texte de opinii, schițe umoristice, editoriale, articole, recenzii literare, comunicate de presă, știri și interviuri.

A fondat mai multe platforme editoriale și literare, din care amintim  Bibliocarti.com, reviste culturale, precum revista cultural-artistică Vox Authors, sub egida căreia a editat antologia de proză scurtă și poezie “Ad Infinitum”, a editat diverse cărți ale mai multor autori români debutanți sau cu vaste biografii în palmares.

Și promite că nu se va opri aici.

Urmărește-l în social media!

Presă, periodice și publicații

Numele său a apărut de-a lungul vremii în diferite publicații, periodice și cărți, precum „Frumoasă toamnă bogată”, 2016, „Roua dimineții senine”, 2016, „Conviețuiri”, 2016, „Ad Infinitum” sau reviste precum OLTART, 2019, „Ioana”, 2018, „Cărticica practică”, 2018, „Convorbiri literar-artistice”, „Arena Literară”, 2017, „ChickLitMagazine”, 2016, „ITACA”, 2016, ZevzeciPeVeci, 2016, Bookblog, 2013, „Revista Contact Internaţional”, 2012, fără însă a se limita la ziare locale, website-uri, blog-uri și alte portaluri web.

Roberto Kuzmanovic

În prezent

Până în prezent, pentru B2B, B2C sau B2E, a coordonat și contribuit la dezvoltarea a numeroase campanii de promovare și comunicare, dar și a multiple strategii și proiecte implementate pentru îmbunătățirea produselor/ serviciilor. În spirit antreprenorial a fondat și dezvoltat, timp de mai bine de 6 ani, proiecte personale online. Astfel are capacitatea să se adapteze la condiții de lucru diverse, în echipă sau individuale.
Brandul RK Evolution, dezvoltat în cadrul companiei sale, unește o mare parte dintre toate aceste proiecte.

De ce să lucrezi împreună cu Roberto Kuzmanovic?
Deși principala sa activitate profesională a fost, este și va rămâne comunicarea scrisă, experiența variată îl califică să își îndeplinească obiectivul de a aduce un plus de valoare companiei pe care o reprezentați, prin orice mijloc posibil.

Roberto Kuzmanovic

Un story

De la mIrc la TikTok internetul a fost într-o continuă schimbare, iar nevoia de a ne adapta pentru a dezvolta produse și servicii în mediul online a fost decisivă.

De la dificultatea de a convinge potențialii clienți să își expună afacerile pe internet pentru a nu falimenta, la cerințele exigente pe care acum aceștia le pretind, parcă a trecut o veșnicie și totuși parcă a fost ieri.

Acestea sunt doar câteva aspecte care ar descuraja un începător să exceleze în a profesa, preferând pesemne să-și lase viitorul profesional în mâna altcuiva. Și e de înțeles.

De atunci și până acum au rezistat doar cei care au iubit cu adevărat advertising-ul și au ținut cu dinții de valori esențiale după care s-au ghidat în cariera profesională.

Progresul este cheia succesului său. Afacerea dumneavoastră poate avea avantajul de a avea alături o astfel de resursă umană.
Circulă o vorbă: „dacă n-ai un copywriter să-ți cumperi!”

Spuneți-i content writer, web content developer, manager sau social media manager, spuneți-i cum vreți. Tot un om al cuvintelor și al mesajelor atent transmise va rămâne.

De la apariția tiparului încoace au apărut noi și noi specializări.
Dar esența a rămas aceeași.

Iar o companie știe că se îndreaptă spre apogeul său atunci când nu mai apelează la specialiști, ci îi ține aproape!

Opinii și referințe

„Mi-a plăcut să zic încă de la început că mă învaţă neologisme dintr-o limbă moartă. Aşa l-am simţit – având un limbaj cifrat ce ascunde sensuri, drumuri şi trăiri.”
Mara Caloian
cadru didactic și editor
„Lui Roberto, ca și mie de altfel, observ că-i place totuși cuvântul și rostește cuvinte chiar prin necuvinte.”
Antoaneta Rădoi
Antoaneta Rădoi
fondatoare revistă
„La el oamenii există doar pentru a deveni, mai devreme sau mai târziu neoameni, adică tot poezie până la urmă, așa cum le stă cel mai bine, împodobiți de sentimente, mai frumoși decât îngerii cei mai îngeri, rotitori ca niște hulubi năstrușnici doar pe deasupra celor care au ochi să-i vadă.”
Mihail Soare
Mihail Soare
din cartea "Inflexiuni"
"Aerian, va-să-zică, pe jumătate. În cealaltă jumătate, atent, iscusit practician de diverse slujbe, călător prin lume, bun tovarăș de drum, vesel și de bun simț."
Horia Muntenuș
Horia Muntenuș
producător, regizor și scenarist
„A călcat cu dreptul în acest impresionant demers. Nu că acest confrate promite, ci este deja o certitudine.”
Gabriela Zăvălaș-Anghel
Gabriela Zăvălaș-Anghel
scriitoare
„Îndrăznesc să cred că mai există oameni care să se întrebe „până unde?!”, oameni asemănători acestui tânăr Roberto Kuzmanovic care pare că prin tot ce încearcă să facă, sau prin ce îşi doreşte de multe ori să facă, se depărtează tot mai mult de curentul râului care îl poate duce la integrarea în turmă.”
Răzvan Nicula
Răzvan Nicula
scriitor
„Aşa trăieşte el, la limita suportabilităţii, la limita provocărilor pe care i le oferă viaţa şi pe care le acceptă plin de curaj. Deschide porţile propriului suflet şi-şi despleteşte trăirile ce-l încearcă.”
Cornelia Vîju
Cornelia Vîju
cadru didactic
Shopping Cart