Sale!

Cioburi de rai – Puiu Moț (eBook)

Prețul inițial a fost: 30 lei.Prețul curent este: 28 lei.

Dacă Iadul este un regat format din lavă stinsă care arde unde și unde pentru a întrezări vizibilitate în întuneric sau dacă Raiul este un regat de cristal cu lumini orbitoare, iar tu nu mai crezi în tine, aceste regate, suprapuse ca-ntr-o reflexie a răsăritului sau a apusului în apă, riscă să se prăbușească într-o metaforă de cioburi!

Citește cartea electronică „Cioburi de rai”, scrisă de Puiu Moț și descoperă o poveste înduioșătoare, unică și interesantă care te va surprinde pe tot parcursul lecturii!

SKU: 978-606-95607-7-8 Categorie: Etichetă:

Cioburi de rai eBook – de Puiu Moț a fost publicată la editura EvoPUBLISHING în anul 2023!

Avem așternut în pagini un tablou de viață în care destinul, karma sau divinitatea pare să îi ofere ființei umane cioburi de rai cu intenția ascunsă de a lua înzecit înapoi.

Personajele duc o permanentă luptă pentru a construi, deși totul se năruie cu repeziciune, iar sufletul, plin de bucurie inițial, tot adună dureri, în timp ce speranțele se sparg pierzându-și strălucirea.

Păcate, damnare, hazard sau pur și simplu o forță superioară plină de sadism care are chef de suferință?

Firul narativ al romanului ne poartă de-a lungul mai multor generații, ne plimbă prin istoria zbuciumată din perioada comunismului și imediat după aceea, ne arată intensitatea iubirii, dar și doza de nefast capabilă să anuleze orice seninătate.

Întrebarea care planează pe parcursul lecturii primește un răspuns abia în final: Omul este cel care trăiește viața sau simplul lui rol este de a alerga printr-o viață care se trăiește singură?

Achiziționează și citește Cioburi de rai eBook – Puiu Moț!

FORMAT

PDF

NR. PAGINI

236

CONȚINUT

Roman realist contemporan

ISBN

978-606-95607-7-8

AN PUBLICARE

MMXXIII

S-ar putea să-ți placă și…

Shopping Cart
Cioburi de rai - Puiu MoțCioburi de rai – Puiu Moț (eBook)
Prețul inițial a fost: 30 lei.Prețul curent este: 28 lei.
Scroll to Top