Sale!

Cu tine capăt glas – Roberto Kuzmanovic (eBook)

Prețul inițial a fost: 30 lei.Prețul curent este: 24 lei.

Citește acum volumul de poeme și cugetări „Cu tine capăt glas”, în format electronic, ediția adăugită, MMXXII! Investește în dezvoltarea ta emoțională și intelectuală!

O carte care are referințe de la cadre didactice și profesori, scriitori, scenariști, editori și nu numai!

«Spre deosebire de douămiiști… sunteți un calofil sau stadiul prezent… acest lucru atestă, limbajul și topica, inversiunile recurente aparțin unui romantism reinventat.» – Tatiana Panaitescu, traducător, profesor

SKU: 978-606-95607-2-3 Categorie: Etichetă:

Vă invităm la dans!

Un profund dans al cuvintelor și al metaforelor, pe o muzicalitate aparte, de o eleganță nemaiîntâlnită, pe ritmuri ușor comune cât să nu vă pierdeți în mrejele mișcărilor, dar fiți cu băgare de seamă la valsul personajelor care vă poate „fura” privirea! Această serată este în cinstea domniei voastre! Sunteți de o importanță regală, astfel că dumneavoastră dați startul! Oferiți glas trubadurilor, poemelor și autorului!

Trăiți momentul!

Autorul a pregătit pentru dumneavoastră un decor mirific, veți putea admira un amalgam de arte, culturi, mitologii, piese de teatru, tablouri de vis și multe aspecte care vă vor copleși. Așezați-vă confortabil și pătrundeți într-o lume în care magia e parte din realitate, iubirea e pură, visurile sunt realizabile, iar lumea aceea… e lumea dorită! Veți călători pe tărâmuri aparte, veți cugeta, veți trăi emoții intense, veți (re)cunoaște și vă veți (re)găsi într-o versiune demnă de aprecieri pe care, cândva, o țineați în buzunar ca o rezervă de visuri.

Investiți în dumneavoastră și, în acest moment remarcabil, dați glas acestei cărți și lăsați lucrurile să se întâmple.

Roberto Kuzmanovic a impresionat cu debutul său literar. Autorul volumului de poeme „Cu tine capăt glas” nu a aspirat niciodată la titlul de poet, cu toate acestea, unele voci importante din lumea literară au spus despre el că este un „poet din altă ligă”. Referințele critice, care girează poemele de față, oferă certitudinea unei lecturi de calitate. Cititori români, care sperau la profunzime și esență poetică, sunt captivați de glasul poemelor sale.

O colecție care demonstrează că poetul scrie cu măiestrie orice tip de poezie.

FORMAT

eBook, PDF

PAGINI

116

COMPATIBILITATE

Orice eReader

CONȚINUT

Poeme și cugetări

ISBN

978-606-95607-2-3

Ediție

II

AN PUBLICARE

MMXXII

EDITURA

EvoPUBLISHING

S-ar putea să-ți placă și…

Shopping Cart
Cu tine capăt glas - Roberto Kuzmanovic (eBook)Cu tine capăt glas – Roberto Kuzmanovic (eBook)
Prețul inițial a fost: 30 lei.Prețul curent este: 24 lei.
Scroll to Top