Adevărul despre consilierea pentru afacere în franciză

Adevărul despre consilierea pentru afacere în franciză

Serviciul de consiliere afacere franciză este unul pe care, ca om de afaceri, ar trebui să-l accesezi înainte de a porni la un asemenea drum și a opta pentru investiții în direcția francizelor.

Ce este o franciză?

Cel mai simplu poate fi definită printr-o operațiune contractuală în care francizatul (beneficiarul) achiziționează dreptul de a folosi mărcile comerciale existente, mărcile asociate și alte cunoștințe de proprietate pentru a comercializa și vinde același brand și a respecta aceleași standarde ca prima afacere. Francizații devin proprietari și operatori independenți ai punctelor de vânzare cu amănuntul, terțe, numite francize.

Mai pe înțelesul tuturor franciza este o clonă a unei afaceri și, important de știut, contractul, deși realizat de către francizor, poate fi negociat de către francizat astfel încât să se opereze schimbări fără însă a afecta sistemul de franciză.

De ce ai nevoie de consiliere afacere în franciză?

Consultanții în franciză pot fi extrem de benefici pentru o franciză, precum și pentru un antreprenor care caută oportunități. Aceștia fac diferența în succesul afacerilor de tip franciză, dar și generale.

Să fim serioși! Nu toți antreprenorii participă la programe speciale de training pentru francizați. Mai mult, vorbim despre o majoritate care merge „la noroc”. Și atunci intervine consultantul în franciză care oferă suport, ajutor și sfaturi utile.

Afacerea în format franciză poate genera temeri unui antreprenor aflat la început de drum. Lipsa de experiență își poate spune cuvântul, iar analiza contractului precum și a sistemului de franciză îl poate depăși. Consilierea, în această situație, este esențială pentru reușita afacerii.

Vrei să optezi pentru o franciză dar nu cunoști riscurile? Nu știi care anume ar fi o franciză de succes? Nu ai o idee clară despre legislația care ți-ar putea așeza obstacole în calea afacerii? Acestea, dar și multe alte aspecte referitoare la francize ți le ofer prin intermediul serviciului de consiliere management în afacere.

Contactează-mă pentru a te asigura că afacerea ta va fi una profitabilă.

Distribuie gratuit prietenilor informație interesantă și de interes pentru a-i ajuta și urmărește-ne pe rețelele de socializare ca să rămâi la curent!

Servicii de publicitate - Reclama ta aici
Shopping Cart
Scroll to Top