Puiu Moț lansează cartea „Cioburi de rai”

Puiu Moț lansează cartea „Cioburi de rai”

Lansare carte Cioburi de rai, de Puiu Moț! O carte ideală pentru cadouri în decembrie! Citește despre ce e vorba în romanul de debut!

Decembrie lui 2022 își întâmpină cititorii cu o nouă carte de care se pot bucura în preajma sărbătorilor de iarnă!

Scriitorul debutant, anunță publicarea primului său roman „Cioburi de rai”, invitându-vă să o lecturați și să vă spuneți părerea. Cartea a fost publicată în mod independent, în format tipărit și este disponibilă la nivel național.

Destinele se țes cu abilitate în romanul autorului Puiu Moț, iar iubirea începe cu fiori, cu ingenuitate, cu temeri specifice nesiguranței inițiale. Candoarea perioadei în care se petrece acțiunea face ca sentimentele și dorințele izvorâte din inimă să fie amplificate de fundalul spațiului rural unde dragostea poartă amprenta inocenței și a sincerității.

Lansare carte Cioburi de rai

„Își dorea nespus ca această Ioana Mihart să fie perechea lui în viață. Mai erau și alte fete ajunse la vârsta măritișului, dar, pentru ele, Constantin nu avea ochi. Era pur și simplu vrăjit de fata asta firavă, de ochii ei căprui, de zâmbetul ei nevinovat și dulce, de părul lung împletit, de felul cum se unduia atunci când mergea, de parcă o ușoară pală de vânt o purta pe brațe.”

Din mijlocul urbanismului de azi, ne întoarcem cumva în timp și reușim să trăim prin intermediul cuvintelor o viață care azi, pentru marea majoritate, pare bine ancorată într-un trecut pierdut.

Cei care doresc să achiziționeze un exemplar pentru lectură proprie sau pentru a fi dăruit cadou pot lua legătura direct cu autorul sau ne pot contacta pe noi.

Despre lansare carte Cioburi de rai

Aceasta are loc pe toată perioada lunii decembrie, se desfășoară în mediul online, având apariții în social media, presă și website-uri de publicistică.

Distribuie gratuit prietenilor informație interesantă și de interes pentru a-i ajuta și urmărește-ne pe rețelele de socializare ca să rămâi la curent!

Servicii de publicitate - Reclama ta aici
Shopping Cart