Rejuvenare facială cu ajutorul algelor

Rejuvenare facială cu ajutorul algelor

Tratamentele de rejuvenare facială cu alge roșii sunt printre cele mai dorite datorită efectelor uimitoare și rapide asupra pielii. Multiplele avantaje pe care aceste tratamente le oferă în procedurile de reîntinerire a pielii nu pot fi trecute cu vederea. Dar care sunt mai exact beneficiile pe care aceste alge marine le oferă tenului?

Efect antioxidant

Una dintre cele mai cunoscute informații despre algele roșii este faptul că acestea au numeroase proprietăți protectoare. Algele roșii din genul Asparagopsis au demonstrat activitate antifungică și antibacteriană. Algele roșii conțin în mod specific molecule precum bromoform și acid dibromoacetic pentru a stimula această activitate protectoare. Totodată, aceste proprietăți fac din algele roșii o alternativă eficientă și naturală la conservanții chimici și un ingredient puternic împotriva acneei. Tot algele roșii au, de asemenea, și o mulțime de compuși benefici, cum ar fi polizaharide (carbohidrați complecși), proteine, lipide, pigmenți și vitamine. Aceste ingrediente hrănitoare sunt ușor absorbite în piele. Anumite substanțe bioactive, cum ar fi caragenanul, fac posibil ca algele roșii să protejeze pielea de factorii de stres din mediu.

Protecție solară

Știm cu toții că razele solare reprezintă unul dintre factorii principali ai îmbătrânirii pielii, așa că folosirea algelor roșii în rutina pielii este chiar recomandată. Folosind tratamente faciale cu alge roșii pielea va arăta reîmprospătată și reîntinerită, iar efectele vor fi unele pe termen lung. Algele roșii conțin aminoacizi  care protejează pielea de razele UV dăunătoare. Așadar, algele roșii pot fi eficiente și în produse cosmetice pentru a susține funcțiile SPF și cele de rejuvenare facială.

Iluminarea tenului

Algele roșii conțin niveluri semnificative de vitamina C: un ingredient esențial pentru revitalizarea tenului. Vitamina C este ideală nu numai pentru eliminarea radicalilor liberi care dăunează țesutului epitelial, ci și pentru strălucirea și echilibrarea tonului neuniform al pielii. Vitamina C inhibă tirozinaza, responsabilă pentru petele pigmentare și pentru aspectul tern. Estompează petele întunecate fără a afecta restul pielii și oferă tenului o infuzie de energie și luminozitate.

Hidratare intensă

Rejuvenare facială cu ajutorul algelor

Deja știm că hidratarea este o condiție esențială a unui ten energizat și fără riduri. Sănătatea și frumusețea pielii depinde de nivelul de hidratare al tegumentului. Algele roșii sunt extrem de utile pentru hrănirea și hidratarea pielii uscate. Tratamentele de rejuvenare facială cu alge roșii sunt extrem de utile pentru reducerea ridurilor, pentru prevenirea uscării pielii, pentru păstrarea apei în piele, pentru îmbunătățirea producției naturale de colagen. Acest lucru este posibil prin menținerea apei în țesuturi cât mai mult timp.

Rejuvenare facială cu alge roșii la saloane

Saloanele folosesc tehnologia de ultimă generație pentru a infuza tenului proprietățile algelor roșii. Pielea se va bucura de rezultate imediate și efectele vor fi pe termen lung. Tratamentul pe bază de alge marine roșii aduce în epidermă elemente care promovează producția de colagen și crește astfel doi markeri necesari unui ten rejuvenat: densitatea și elasticitatea.

Distribuie gratuit prietenilor informație interesantă și de interes pentru a-i ajuta și urmărește-ne pe rețelele de socializare ca să rămâi la curent!

Servicii de publicitate - Reclama ta aici
Shopping Cart
Scroll to Top