Remodelare corporală cu ajutorul tehnologiilor

Remodelare corporală cu ajutorul tehnologiilor

Conceptul de remodelare corporală a reușit să crească stima de sine pentru numeroase persoane care au optat pentru a avea corpul dorit din punct de vedere estetic. Dincolo de aspectul estetic însă, remodelarea corporală elimină și anumite probleme cu care corpul se confruntă odată cu trecerea timpului, un exemplu fiind corecția posturii.

Știm că fiecare persoană este unică și „frumusețea” îmbracă multiple definiții care derivă tocmai din unicitatea fiecărui individ. De aceea, și atunci când ne referim la remodelare corporală, trebuie să avem în vedere că există nevoi și obiective fizice diferite. Un tratament de conturare a corpului nu este unul general, care să se potrivească oricui, din contră, acestea sunt personalizate în funcție de necesități, dorințe și wellness.

Ce este remodelarea corporală?

Remodelarea corporală este o procedură medicală cu scopul de a contura sau sculpta corpul. Aceasta poate elimina grăsimea, poate modela zonele corpului și poate întinde pielea flască. Există opțiuni chirurgicale care, bineînțeles, vin la pachet cu o serie de riscuri adiacente, și opțiuni non-chirurgicale care nu supun pacientul la disconfort, perioade de recuperare și durere.

Remodelarea corporală nu înseamnă „a slăbi”. Nu are efect în pierderea masei corporale. În schimb, ajută la modelarea corpului și îmbunătățirea semnificativă a aspectului zonelor specifice în care pierderea în greutate nu este eficientă sau când după o pierdere semnificativă în greutate apare ca rezultat un surplus de piele.

Conturarea corpului poate viza majoritatea zonelor:

  • Brațe
  • Fese
  • Burtă și șolduri
  • Gât și bărbie
  • Coapse

Remodelarea corporală non-invazivă

În cazul acestui tip de sculptură a corpului, poți părăsi clinica imediat după tratament, fără a exista riscul apariției unor complicații și / sau efecte secundare. O ședință de tratament durează între 30 și 60 de minute. În funcție de tehnologia și de metoda folosită pot fi necesare mai multe sau mai puține ședințe pentru a ajunge la aspectul fizic dorit. Aceste tratamente nu folosesc ace sau orice alt fel de intervenție chirurgicală. 

Remodelare corporală în saloane

Saloanele, în general, te întâmpină cu tratamente estetice premium. Calitatea, profesionalismul și siguranța sunt imperative ale activității lor. De asemenea, folosesc tehnologie de înaltă clasă care asigură rezultate vizibile încă de la prima ședință.

Pentru conturarea personalizată a corpului utilizează tratamente care prezintă mai multe beneficii:

  • efecte imediate care se mențin pe termen lung
  • eficiență sporită
  • rapiditatea procedurii
  • siguranță garantată
  • adaptabilitate pentru orice tip de țesut epitelial

Toate acestea într-un mod complet non-invaziv, fără durere, fără disconfort, fără necesitatea unui timp de recuperare care să afecteze activitățile tale ulterioare. În plus, tehnologia nu îți asigură doar aspectul fizic de invidiat, ci îți va tonifia musculatura, va asigura drenajul limfatic corespunzător, va stimula refacerea fibrelor de colagen și va contribui semnificativ la procesul de detoxifiere. În acest fel, corpul tău se va menține în formă pe o perioadă lungă de timp.

În societatea și cultura vizuală în care trăim, credem din ce în ce mai mult că un aspect fizic satisfăcător conduce către o viață mai bună, una în care oamenii sunt mai fericiți, au un loc de muncă mai bun, relații interpersonale pozitive și încredere în forțele proprii.

Nicicând nu a fost mai ușor să arăți așa cum îți dorești. Alege tratamentul de ultimă generație pentru remodelare corporală și menține-ți deopotrivă sănătatea și starea de bine.

Distribuie gratuit prietenilor informație interesantă și de interes pentru a-i ajuta și urmărește-ne pe rețelele de socializare ca să rămâi la curent!

Servicii de publicitate - Reclama ta aici
Shopping Cart
Scroll to Top