Tuns acasă

Tuns acasă nu e mereu cea mai eficientă opțiune

Tuns acasă nu e mereu cea mai eficientă opțiune pentru tine, chiar dacă e un obicei pe care-l ai încă din copilărie datorită părinților!

Îi invităm la frizerie pe bărbații tunși acasă de femei! Și, când spunem asta, fără a viza vreo discriminare de gen, ne referim la o practică uzuală încă din copilăria băieților tunși de către mamele lor.

Domnișorilor, domnilor, a venit momentul pentru o schimbare! O schimbare de look și de perspectivă asupra înfățișării voastre! Fiecare alege în dreptul său cum și unde dorește să se tundă, nefiind o problemă dacă este obișnuit să se tundă acasă, singur sau cu ajutorul cuiva din familie.

Însă noi știm că există o categorie de oameni care refuză să apeleze la un salon pentru tuns, iar motivele nu sunt suficient de bine argumentate, întorcându-se adesea împotriva aspectului lor.
Exceptând persoanele care au o experiență în domeniu și prestează frecvent, unde este de înțeles, nici măcar bugetul nu reprezintă un motiv suficient de viabil pentru care să nu mergi la salon.

Știm că, odată cu pandemia, oamenii au optat din plin pentru a se descurca pe cont propriu, însă în continuare îți vom prezenta câteva motive pentru care să apelezi la un salon pentru tuns păr și aranjat barbă.

Prima impresie contează, iar frizerul știe asta

Imaginea fiecăruia este importantă și cu cât este mai bine îngrijită, cu atât vei impresiona mai ușor! Zona capului este cel mai des privită, ea generează cel mai puternic impact și interacțiune cu cei din jur.
Drept urmare podoaba capilară trebuie să fie îngrijită!

Fiecare om are un stil, dar hairstilistul te ajută să fii cu stil!

Stilul trebuie menținut, iar mersul în mod regulat la frizerie te ajută să faci asta. Fără experiență, acasă, este foarte dificil să nimerești aceeași frizură de 2 ori. Mai mult, acasă te simți confortabil să amâni o tunsoare, pe când la salon o programare o poți rezerva din timp, dar nu o tergiversezi la fel de ușor.

Tipurile de păr și piele sunt diferite, iar frizerul știe asta

Începând de la lungimea părului și până la flexibilitatea acestuia, diferențele sunt considerabile, iar un aspect îngrijit, dar și sănătos, înseamnă nu doar tunsul și aranjatul părului de pe cap și de pe față. Înseamnă și anumite produse specifice pe care trebuie să le folosești. Frizerul știe exact ce anume să folosească, să îți recomande pentru întreținere, dar frecvența cu care trebuie să te tunzi.

Tăierea părului este o artă rafinată

Este destul de cunoscută legătura dintre client și frizer. Se spune că este o legătură specială, nemaiîntâlnită în alte locuri. La frizer e locul în care te relaxezi socializând, în timp ce vezi cum aspectul tău se îmbunătățește în doar câteva zeci de minute.
Asta se întâmplă datorită faptului că frizerii care se respectă și iubesc ceea ce fac, tratează fiecare tunsoare ca pe o artă. Este o experiență fantastică pe care merită să o încerci, cu atât mai mult dacă apelezi la un barbershop cu specific distinct unde îți poți aprecia masculinitatea.

Produsele de calitate de la salon nu se găsesc în supermarket-uri

Chiar dacă, la recomandarea specialiștilor, unele produse vrei să le cumperi pentru acasă, precum șampoane, ceară sau uleiuri pentru barbă, vei descoperi că acestea nu se găsesc în supermarket-uri deoarece sunt destinate saloanelor și doar acestea le pot comercializa. În plus, utilizarea produselor profesionale, frecvența regulată la salon, dar și sfaturile valide venite din partea celor cu experiență te vor ajuta ca aspectul tău exterior să fie unul în acord cu dorințele tale.

Nu uita, un barbershop va avea mereu multiple beneficii suplimentare pentru tine comparativ cu o simplă mașină de tuns cumpărată de pe Internet!

Distribuie gratuit prietenilor informație interesantă și de interes pentru a-i ajuta și urmărește-ne pe rețelele de socializare ca să rămâi la curent!

Servicii de publicitate - Reclama ta aici
Shopping Cart
Scroll to Top