Epilare definitivă

Epilare definitivă – mit sau realitate?

Epilare definitivă – este ea doar un mit sau este realitate? Iată tot ce trebuie să știi despre epilare, în cazul în care te va tenta!

Ce înseamnă epilare definitivă și ce presupune aceasta?

Există mai multe tipuri de epilare pe termen lung: electroliza, epilarea cu laser și IPL – acestea sunt cele mai bune soluții pentru a obține o piele netedă, fără păr nedorit.

În cazul electrolizei, fiecare fir de păr este tratat individual, prin folosirea unui ac fin și a curentului electric care încălzește foliculii.

Este o procedură destul de consumatoare de timp și, în plus, electroliza nu oferă tuturor pacienților aceste rezultate permanente.

Nu vei ști exact cum va funcționa pentru tine într-o anumită zonă a corpului tău până nu o vei încerca.

Tehnologia cu laser este o opțiune sigură pentru majoritatea persoanelor care își doresc să scape de părul nedorit pe zone mari ale corpului.

Căldura de la lumina laser distruge foliculul de păr, iar un fir de păr nu mai poate crește din el.

După o sesiune completă de tratamente, rezultatele pot dura mulți ani, iar regenerarea firelor de păr se vede doar dacă, de exemplu, echilibrul hormonal se modifică.

Cunoscută și sub denumirea de lumină pulsată intensă, IPL utilizează un impuls de lumină intens, vizibil și cu spectru larg.

Această metodă afectează doar faza anagenă a creșterii părului și, cum nu toate firele de păr se găsesc la un moment dat în aceeași fază de creștere, sunt necesare multiple ședințe de epilare.

Candidatul ideal pentru acest tip de epilare definitivă este în mod tradițional cineva cu pielea deschisă la culoare și părul închis la culoare.

Efectele secundare pot varia de la roșeață la ușoare inflamații.

Epilarea cu laser – metoda preferată de epilare

Epilarea cu laser este metoda de epilare definitivă preferată pentru persoanele care doresc îndepărtarea părului de pe zone mari ale corpului, în perfectă siguranță, fără disconfort, fără efecte secundare și pe termen lung, indiferent de anotimp sau de tipul de piele.

Spre deosebire de celelalte metode de îndepărtare a părului, tratamentul cu laser vine cu o gamă largă de avantaje: elimină riscul firelor de păr crescute pe sub piele, este o procedură rapidă, precisă și exactă, îmbunătățește aspectul pielii, sporind în același timp tonusul muscular.

Totodată, căldura produsă la un nivel controlat, prin îndepărtarea părului cu laser, stimulează producția naturală de colagen de către organism. Astfel, aspectul tonifiat al pielii se păstrează un timp îndelungat.

Epilare definitivă cu laser la saloane

Pentru a îndepărta definitiv părul nedorit, tehnicianul trebuie să știe să țintească foliculul pentru a-l distruge și să aleagă tipul potrivit de laser. La saloane, tehnologia inovativă te scapă de grija firelor de păr inestetice, indiferent de tipul de piele.

Eficiența se poate observa după prima ședință de tratament, chiar și în cazul pielii bronzate.

Mai mult, epilarea cu laser poate, de asemenea, îmbunătăți textura pielii, lucrând asupra petelor cauzate de soare și a nuanței pielii.

În orice sezon te poți bucura de o piele netedă datorită tratamentelor de epilare profesionale, iar specialiștii clinicii se vor asigura că ai parte de experiențe confortabile, în deplină siguranță și personalizate în funcție de tipul tău de piele.

Distribuie gratuit prietenilor informație interesantă și de interes pentru a-i ajuta și urmărește-ne pe rețelele de socializare ca să rămâi la curent!

Servicii de publicitate - Reclama ta aici
Shopping Cart
Scroll to Top