Un instrument de promovare în folosul afacerii tale

Instrument de promovare afacere: Landing Page – o tehnică smart de prezentare a brandului și vânzare a serviciului / produsului tău!

Niciunul dintre noi nu este Elon Musk, niciunul dintre noi nu a băut o cafea cu Steve Jobs, dar e necesar să tragem cu coada ochiului înspre felul în care acești uriași ai afacerilor au înțeles să își promoveze produsele. Pentru că publicitatea înseamnă vânzări sporite, în cele din urmă, ea nefiind, în opinia noastră, o cheltuială, ci o investiție.

Iar un prim instrument accesibil este crearea unei pagini de destinație / landing page, care nu dă greș în nicio situație, atunci când e în mâinile (și capetele, firește) unor profesioniști. De aici am vrea să pornim, dar pentru că spațiul este restrâns, te invităm, spre o mai bună documentare, și pe rkevolution.ro/landing-page, unde dezvoltăm, pe parcursul unor articole, subiectul.

Povestea unui flyer scrisă de el însuși

Înainte de-a te descotorosi de mine, lasă-mă să-ți spun povestea mea:

Creatorul meu este o agenție de marketing și nu am ajuns întâmplător la tine.

Da, sunt doar un pliant publicitar, dar rolul meu e important. Acela de a-ți comunica un mod prin care firma ta își poate face publicitate smart! Fabrica de branduri (adică noi), are soluții pentru orice tip de afacere care șchioapătă sau care vrea să-și ridice standardele.

Deși puteai apela direct la specialiștii în domeniu existenți cu duiumul în imperiul online, e bine că ai dat între timp de mine. Pentru că altfel cine știe pe ce mâni mai puțin iscusite ajungeai. Ai nevoie de marketing, asta e clar, iar noi avem ceea ce-ți trebuie: priceperea necesară creării unei strategii câștigătoare, de pe urma căreia afacerea ta să se transforme într-un brand.

Așa că nu mă ignora înainte de-a mă citi!

Un instrument de promovare în folosul afacerii tale

Cine suntem?

Când vine vorba de marketing, oamenii sunt interesați atât de povești, dar și de cifre.
Cu toate acestea, nu-ți vom spune ce vrei să auzi, nefiind important, ci, strict, ceea ce ne reprezintă.

Echipa noastră este formată din prieteni buni, înainte de toate, care demarează și deservește de peste 12 ani tot soiul de proiecte în domeniul publicității.

În arii privind sănătatea (și ce altceva e mai prețios?) și înfrumusețarea, HoReCa, turismul, HR, prestările de servicii, comerțul, dar și zone ceva mai speciale aparținând jurnalismului, IT-ului, literaturii, designului.

Avem și experiență, și atestări suficiente, un portofoliu rezonabil, numeroase studii de caz făcute spre folosul clienților, dar, cel mai important, avem principii și valori. Ar ajunge transparența și seriozitatea, dar mai sunt și altele!

Ce oferim prin acest instrument de promovare afacere?

Sub egida proiectului FABRICA DE BRANDURI, experiența noastră este folosită pentru a sprijini firmele, dar și antreprenorii independenți, să se dezvolte, crescându-le expunerea în mediul virtual, implicit vânzările, prin diverse tehnici de marketing și de promovare. Dând ca exemplu realizarea unei pagini web dedicate prezentării brandului / serviciilor / produselor. Adică acel landing page (pagină de destinație) despre care facem vorbire și în articolele noastre, care îndeplinește cu succes funcțiile unui website. Fiind, până la urmă, un mini-site. Mai puțin costisitor financiar și mai ușor de administrat.

Cum funcționează relația cu noi ?

Păi: Discutăm detaliat despre provocările și obiectivele pe care le ai, apoi concepem o strategie care urmărește să îndeplinească nevoile tale!
Punem la punct un plan pe care îl implementăm împreună și vom obține o pagină demnă de promovat în rețelele sociale, dar și pe alte canale.
Testăm și culegem constant feedback pentru a îmbunătăți campania de promovare.
Presupunând că strategia te mulțumește, vom continua, dar, totodată, vom optimiza ofertele, în funcție de excelențele companiei tale.

Ce include o astfel de ofertă?

Sunt cuprinse toate elementele necesare pentru planificarea și conceperea unui instrument de marketing modern.
Ne ocupăm de partea de copywriting, webdesign, programare, optimizare web, implementarea aspectelor legale și tot ce este necesar pentru a obține un landing page creativ, complet și numai bun de promovat pentru a-ți îndeplini obiectivele.
Iar ceva care să sune mai bine, nu vei găsi, și asta e clar!
Vezi oferta noastră în detaliu!

instrument de promovare afacere landing page

Distribuie gratuit prietenilor informație interesantă și de interes pentru a-i ajuta și urmărește-ne pe rețelele de socializare ca să rămâi la curent!

Servicii de publicitate - Reclama ta aici
Shopping Cart
Scroll to Top