Vindecarea cu bioenergie

Vindecarea cu bioenergie & Chakra Healing – o terapie tot mai apreciată de români

Tot ce trebuie să știi despre ce este bioenergia și cum funcționează chakrele pentru starea ta de sănătate!

Vindecarea cu bioenergie

Cum funționează bionergia?

Câmpurile de bioenergie umană au denumiri diferite în diferite culturi; Chi (qi) în medicina tradițională chineză, Ki în sistemul japonez Kampo, Prana în medicina ayurvedică – pentru a menționa doar câteva. În multe culturi, se crede că boala este un rezultat al dezechilibrelor sau al tulburărilor câmpului bioenergetic.

Când există un dezechilibru, există fie prea multă, fie prea puțină energie. Vindecarea cu bioenergie readuce corpul în echilibru. Reactivează procesul de vindecare și sistemul imunitar pentru a îmbunătăți regenerarea celulară, astfel încât corpul să se poată vindeca singur.

Vindecarea cu bioenergie folosește energia vitală din jur împreună cu propria noastră energie pentru a ne ajuta să ne vindecăm. Bioenergia funcționează ca o terapie non-invazivă care se adresează tuturor dimensiunilor noastre – trup, minte și spirit.

Ce este bioenergia?

Biocâmpul este un câmp de energie care înconjoară corpul. Nicio parte a sistemului energetic nu este vizibilă pentru ochiul uman, dar această energie poate fi simțită cu mâinile, deseori prin schimbări de presiune sau de temperatură. Unii bioenergoterapeuți pot vedea culorile sau formele, dar acesta nu este cel mai obișnuit mod în care vindecătorii lucrează cu bioenergia.

Câmpul bioenergetic radiază la o anumită distanță de corp, așadar dacă membrii mulțimii sunt supărați, sau se tem, sau au afecțiuni fizice, această rezonanță va purta în mod logic aceste date, deoarece corpul produce un câmp bioenergetic corespunzător stării sale fizice, mentale, spirituale.

Vindecarea cu bioenergie

Terapia cu bioenergie și Chakra Healer

Vindecarea bioenergetică se bazează pe premisa că fiecare individ este înconjurat de un câmp electromagnetic de energie cunoscut sub numele de „aură”. Terapeuții în bioenergie lucrează pentru a elimina orice blocaj în fluxul acestei energii pe măsură ce ea curge prin cele șapte centre energetice, cunoscute și sub numele de chakre.

Terapia cu bionenergie este o formă de psihoterapie psihodinamică care combină lucrul cu corpul și mintea pentru a ajuta oamenii să-și rezolve problemele emoționale și, implicit, să atingă armonia care generează bucuria de a trăi.

Bioenergoterapeuții promovează existența unei corelații între minte și corp. Mai concret, ceea ce afectează corpul afectează mintea, iar ceea ce afectează mintea afectează corpul. Scuturile de apărare psihologică, pe care omul le folosește adesea pentru a face față durerii sau stresului vieții cotidiene, sunt, de asemenea, ancorate în corp. Ele apar în corp ca modele musculare unice care inhibă autoexprimarea.

Când apare o traumă fizică, emoțională, psihologică sau spirituală (conștientizată sau nu) capacitatea naturală a corpului de a se vindeca este dezechilibrată, deoarece starea sa energetică este dezechilibrată. Terapia cu bioenergie folosește un set de protocoale prestabilite care echilibrează energia proprie a organismului.

Distribuie gratuit prietenilor informație interesantă și de interes pentru a-i ajuta și urmărește-ne pe rețelele de socializare ca să rămâi la curent!

Servicii de publicitate - Reclama ta aici
Shopping Cart
Scroll to Top